Koncentrera alla dina budtjänster på samma plats med Ferdi

Numera finns det flera applikationer som är inriktade på internetmeddelanden som vi kan lita på. I den meningen, om vi granskar vår smartphones Vi märkte att vi hanterar minst två: WhatsApp och Telegram. Från den dator vi har Skype, Slack och i vilket lag som helst kan vi ta chatt Facebook. Tjänster som Twitter Genom direktmeddelanden kan de ses som en meddelandetjänst. Så istället för att hantera allt detta separat kan vi koncentrera allt på det med en applikation som heter Ferdi.

Det är en webbläsare för meddelandetjänster med stöd för flera av de mest populära plattformarna som finns i nätverket. Så om du är en användare av två eller tre av dem kommer det säkert att vara praktiskt.

Alla dina meddelanden på samma plats

Koncentrera alla dina budtjänster på samma plats med Ferdi 1

Om du ofta upptar båda budtjänsterna som nämns ovan och ytterligare tjänster, kan du kasta bort mycket tid på att flytta från en till en annan. På så sätt erbjuder verktyg som Ferdi möjligheten att spara tid och därför öka vår produktivitet. På detta sätt, istället för att flytta från en webbplats till en annan för att skicka eller svara på meddelanden, kan du göra allt från samma plattform.

Varje höjdpunkt att Ferdi är en gratis och plattformsapplikation och för att använda den behöver du bara ladda ner filen kompatibel med din sistema operativo från länken i slutet av denna artikel.

Koncentrera alla dina budtjänster på samma plats med Ferdi 2

När applikationen är installerad på din sistema, det kommer allt att handla om att lägga till de tjänster du besitter. Ferdi har stöd för: Telegram, WhatsApp, Facebook, Slack, Gmail, Skype, Twitter, Discord och mer. Dessutom fokuserar applikationen mycket på säkerhet, vilket gör att alla meddelanden kan skyddas med en huvudnyckel så att ingen annan kan komma in.

Inloggningsdata skickas inte till någon extern server, något som är lätt att verifiera med tanke på att det är en open source-programvara. Dess gränssnitt är mycket vänligt och har även nattläge, å andra sidan kommer du att ha tillgängliga skrivbordsmeddelanden och stöd för flera språk.

I allmänhet är det ett utmärkt alternativ för dem som hanterar flera konton i olika meddelandetjänster. Ferdi kommer att förbättra din produktivitet genom att hjälpa dig hantera alla dina meddelanden från samma plats.

För att ladda ner, Följ denna länk.

0 Shares