Koncentrera alla dina budtjÀnster pÄ samma plats med Ferdi

Numera finns det flera applikationer som Àr inriktade pÄ internetmeddelanden som vi kan lita pÄ. I den meningen, om vi granskar vÄr smartphones Vi mÀrkte att vi hanterar minst tvÄ: WhatsApp och Telegram. FrÄn den dator vi har Skype, Slack och i vilket lag som helst kan vi ta chatt Facebook. TjÀnster som Twitter Genom direktmeddelanden kan de ses som en meddelandetjÀnst. SÄ istÀllet för att hantera allt detta separat kan vi koncentrera allt pÄ det med en applikation som heter Ferdi.

Det Àr en webblÀsare för meddelandetjÀnster med stöd för flera av de mest populÀra plattformarna som finns i nÀtverket. SÄ om du Àr en anvÀndare av tvÄ eller tre av dem kommer det sÀkert att vara praktiskt.

Alla dina meddelanden pÄ samma plats

Koncentrera alla dina budtjÀnster pÄ samma plats med Ferdi 1

Om du ofta upptar bÄda budtjÀnsterna som nÀmns ovan och ytterligare tjÀnster, kan du kasta bort mycket tid pÄ att flytta frÄn en till en annan. PÄ sÄ sÀtt erbjuder verktyg som Ferdi möjligheten att spara tid och dÀrför öka vÄr produktivitet. PÄ detta sÀtt, istÀllet för att flytta frÄn en webbplats till en annan för att skicka eller svara pÄ meddelanden, kan du göra allt frÄn samma plattform.

Varje höjdpunkt att Ferdi Àr en gratis och plattformsapplikation och för att anvÀnda den behöver du bara ladda ner filen kompatibel med din sistema operativo frÄn lÀnken i slutet av denna artikel.

Koncentrera alla dina budtjÀnster pÄ samma plats med Ferdi 2

NÀr applikationen Àr installerad pÄ din sistema, det kommer allt att handla om att lÀgga till de tjÀnster du besitter. Ferdi har stöd för: Telegram, WhatsApp, Facebook, Slack, Gmail, Skype, Twitter, Discord och mer. Dessutom fokuserar applikationen mycket pÄ sÀkerhet, vilket gör att alla meddelanden kan skyddas med en huvudnyckel sÄ att ingen annan kan komma in.

Inloggningsdata skickas inte till nÄgon extern server, nÄgot som Àr lÀtt att verifiera med tanke pÄ att det Àr en open source-programvara. Dess grÀnssnitt Àr mycket vÀnligt och har Àven nattlÀge, Ä andra sidan kommer du att ha tillgÀngliga skrivbordsmeddelanden och stöd för flera sprÄk.

I allmÀnhet Àr det ett utmÀrkt alternativ för dem som hanterar flera konton i olika meddelandetjÀnster. Ferdi kommer att förbÀttra din produktivitet genom att hjÀlpa dig hantera alla dina meddelanden frÄn samma plats.

För att ladda ner, Följ denna lÀnk.

Évaluer cet article