Kontrollera snabbt status för AppleUtvecklare och konsumenttjänster med StatusBuddy

Kontrollera snabbt status för AppleUtvecklare och konsumenttjänster med StatusBuddy 1

En ny programvara för Mac, som heter StatusBuddy, avslöjar statusen för AppleS olika tjänster som App Store och Apple Musik med ett musklick, som ger ytterligare och mer detaljerade detaljer än företagets egna webbsidor för servicestatus.

Utvecklad av brasiliansk utvecklare Guilherme Rambo, hjärnorna bakom den utmärkta AirBuddy-programvaran, StatusBuddy lever i din Mac-menyfältet och övervakar kontinuerligt statusen för AppleOlika onlinetjänster som App Store, Apple Musik, Apple Arkad, etc.

Rambos beskrivning av programvaran:

StatusBuddy visar en ikon i Mac-menyn. När en Apple tjänsten har problem, ikonen visar ett rött märke och du kan klicka på det för att kontrollera vad som händer. Appen visar samma problem Apple rapporterar i sina officiella systemstatus-instrumentpaneler för utvecklare och konsumenter, så det inkluderar både utvecklare tjänster som App Store Connect och TestFlight och konsumenttjänster som Apple Musik och TV +.

Samma information finns tillgänglig via AppleEgna statussidor:

En dedikerad app för att kontrollera statusen för dessa tjänster är dock bättre än en webbsida av minst två skäl. För det första uppdateras den ursprungliga appen snabbare än de statussidor som ofta kan gå i timmar innan du erkänner ett problem. Och för det andra, som 9to5Mac anteckningar, ApplePå systemstatussidorna saknas mycket finare detaljer om varje specifik tjänst.

Kontrollera snabbt status för AppleUtvecklare och konsumenttjänster med StatusBuddy 2

√Ąr App Store offline? StatusBuddy har svaret!

StatusBuddy lever i din Mac-meny för snabb åtkomst. Open-source-appen är gratis att använda, men du rekommenderas att betala det belopp du vill stödja dess fortsatta utveckling.

Enligt Rambo, StatusBuddy är den första riktiga appen han har skrivit med SwiftUI och Combine.

Detta är den första "riktiga" appen jag har skrivit med SwiftUI och Combine, och den är öppen källkod: https://t.co/0EUj489o2i

– Guilherme Rambo (@_inside) 12 februari 2020

För mer information, kolla in StatusBuddy på GitHub.

När det gäller den ovan nämnda AirBuddy, bilden nedanför detta avsnitt, lägger den till saknade AirPods-detekteringsfunktionen till din Mac som på iPhone och iPad. Programvaran är prissatt till fem dollar och fungerar med andra W1-aktiverade enheter som välj Beats hörlurar.

Kontrollera snabbt status för AppleUtvecklare och konsumenttjänster med StatusBuddy 3

Ladda ner StatusBuddy från den officiella webbplatsen på statusbuddy.app.

Programvaran kräver macOS Catalina 10.15 eller senare.


0 Shares