Kontrollera volymen pÄ Windows frÄn mushjulet med den hÀr appen

Om det finns en hÄrdvara som helt revolutionerade sÀttet att anvÀnda datorn som Àr musen. Genom denna enhet anvÀndningen av sistema operativo och denna tillgÀnglighet förde miljoner mÀnniskor i vÀrlden att gÄ med i anvÀndningen av teknik. Musen utvecklades och i princip införlivade den en tredje knapp i mitten som bara blev ett snurrhjul som Àr oerhört anvÀndbart för att flytta dem pÄ webbplatser och dokument. Precis fokuserat pÄ hjulet vill vi presentera en applikation som ger denna del av musen större potential.

Det heter Volumouse och dess funktion Àr att lÄta oss manipulera volymen Windows bara genom att vÀnda den.

Det var aldrig sÄ lÀtt att öka eller minska volymen

Kontrollera volymen pÄ Windows frÄn mushjulet med den hÀr appen 1

Det finns anvÀndare vars rörelse pÄ datorn Àr smidig, nÄgot som utvecklats efter lÄngvarig anvÀndning av sistema under hans arbetsdagar. Detta innebÀr att allt genomförs mycket snabbt och detta inkluderar inte bara deras arbetsprocesser utan ocksÄ andra rörelser som att öppna ett nytt dokument eller öka volymen. Volumouse Àr inriktad pÄ dessa mÀnniskor och de som vill köra Windows med större komfort, vilket gör att hjulets beteende kan konfigureras för att öka och minska volymen.

Applikationen Àr utvecklad av Nirsoft, ett företag som kÀnnetecknas av dess stora verktyg till Windows. Dessutom Àr appen gratis och du kan fÄ den pÄ lÀnken i slutet av den hÀr lÀnken.

Kontrollera volymen pÄ Windows frÄn mushjulet med den hÀr appen 2

NÀr du kör det visas ett fönster dÀr du kan definiera ljudkortet som det ska fungera pÄ. Senare kommer du att se nÄgra kolumner med nÄgra kontroller, den första identifieras som "AnvÀnd hjulet nÀr" och rullgardinsmenyn visar alternativ som "Alt-tangenten Àr ner", det vill sÀga att programmet kommer att kÀnna igen volymen upp och ner sÄ lÀnge du anvÀnder medan du trycker pÄ Alt-knappen.

Du kan konfigurera programmet sÄ att det börjar bredvid sistema och dÀrmed alltid behÄlla operativo anvÀndningen av hjulet för att hantera volymen.

För att sÀnka det, följ denna lÀnk.

0 Shares