Konvertera och komprimera multimediafiler pÄ samma webbplats med Online Uniconverter

Att arbeta med multimediafiler innebÀr inte bara att de skapas eller redigeras av materialet, det finns ocksÄ andra processer som kan vara nödvÀndiga. Ett exempel pÄ detta Àr konvertering och komprimering av dessa filer, med tanke pÄ att att minska deras vikt eller ha den i ett specifikt format Àr behov som ocksÄ uppstÄr i dessa fall. I den meningen vill vi presentera en gratis och extremt anvÀndbar tjÀnst som gör att du kan utföra dessa processer pÄ ett enkelt sÀtt och med bara ett par klick. Det heter Online Uniconverter och har funktioner för att arbeta med ljud-, video- och bildfiler.

Om du behöver komprimera bilder eller Àndra format pÄ ett ljud kommer den hÀr webbplatsen att vara ganska anvÀndbar och lÀtt att anvÀnda.

Konvertera och komprimera multimediematerial

Konvertera och komprimera multimediafiler pÄ samma webbplats med Online Uniconverter 1

Komprimering och konvertering av filer Àr nödvÀndiga processer, sÀrskilt om detta material Àr webborienterat. Till exempel förtjÀnar bilderna vanligtvis att komprimeras för att minska deras vikt sÄ att sidorna laddas mycket mer flytande. Detsamma gÀller för videor, som ibland mÄste konverteras till andra format för att frÀmja bÀttre uppspelning pÄ en specifik enhet eller pÄskynda uppladdningen till videoplattformar.

Online Uniconverter tillhandahÄller möjligheten att utföra alla dessa processer pÄ samma webbplats och utan att registrera eller betala.

Konvertera och komprimera multimediafiler pÄ samma webbplats med Online Uniconverter 2

För att börja med dessa processer mÄste du bara gÄ in pÄ webbplatsen dÀr du fÄr möjlighet att dra filen du vill arbeta mot grÀnssnittet, för att ladda den. De tillgÀngliga alternativen för att komprimera eller Àndra formatet kommer att visas. NÀr det gÀller format som sidan stöder Àr listan enorm och du kan hitta de mest populÀra video- och ljudformaten.

NÀr du konfigurerar alternativen du vill anvÀnda klickar du bara pÄ knappen för att starta processen och efter nÄgra sekunder kan du ladda ner den resulterande filen. Stegen Àr verkligen enkla och bara ett par klick rÀcker för att din fil ska komprimeras eller i ett nytt format.

För att bevisa det, följ denna lÀnk.

0 Shares