Konvertera röstanteckningar till text med Transcribber

Medan röstmemo Àr ett utmÀrkt verktyg inbyggt i meddelandeprogram verkar det som om mÄnga anvÀndare har tagit sig ur handen. Det har förmodligen hÀnt dig att en vÀn skickar röstanteckningar och ser tiden han upptar, det verkar som om han skickade sommarens sista hit. Att spendera tid pÄ att lyssna pÄ dem kan ta mÄnga vÀrdefulla minuter i uppgiften du gör, sÄ vi vill presentera en mycket intressant applikation som sparar dig frÄn att lyssna pÄ dem.

Dess namn Àr Transcribber och det Àr en Android-applikation som lyssnar pÄ röstanteckningarna du fÄr och skickar dem till text.

LÀs röstanteckningarna du fÄr

Konvertera röstanteckningar till text med Transcribber 1

Om du ofta fÄr för lÄnga röstanteckningar, kommer du att veta att det ibland Àr svÄrt att uppmÀrksamma allt de sÀger. Vi vill att den personen ska ta pÄ sig att skriva, men istÀllet har vi en röstanteckning frÄn 5 minuter. Av den anledningen Àr Transcribber ett utmÀrkt alternativ, som hjÀlper oss att spara tid och samtidigt ge den uppmÀrksamhet den förtjÀnar till personen som skickar röstminnet. Mekanismen Àr extremt enkel och det handlar om att dela filen med applikationen sÄ att den inom nÄgra sekunder visar oss texten.

Det bör noteras att Transcribber Àr en gratis applikation och du kan fÄ den genom att följa lÀnken i slutet av denna artikel.

Konvertera röstanteckningar till text med Transcribber 2

NÀr du lÀgger till applikationen till din smartphone behöver du inte lÀngre fly frÄn röstmemos eftersom Transcribber kommer att hantera det tunga arbetet. I den meningen kommer allt efter att ha fÄtt en röstanteckning att vÀlja den genom att lÀmna den intryckt. Tryck sedan pÄ alternativet "Dela" och vÀlj Transcribe i listan över applikationer för att visa meddelandet i text efter nÄgra sekunder.

Resultaten i allmÀnhet Àr ganska acceptabla, Àven om de alltid kommer att bero pÄ den talande flytningen av den person som skickar röstminnet.

Om du vill prova det, Följ denna lÀnk.

0 Shares