Köpa din Instagram Följare Vs. AnvÀnda ett verktyg

köp aktiva Instagram-följare

I vĂ€rlden av Instagram, det finns bara nĂ„gra sĂ€tt att komma framĂ„t. Du kan antingen slĂ„ guld och samarbeta med rĂ€tt personer, eller sĂ„ kan du göra allt sjĂ€lv. Men fler och fler mĂ€nniskor inser att det finns ett tredje sĂ€tt att hjĂ€lpa din Instagram kontot gĂ„ av marken, och det Ă€r genom att lĂ€gga ut ditt engagemang. Du kan dela ut denna outsourcing i tvĂ„ kategorier – köpa dina följare och anvĂ€nda ett verktyg. LĂ„t oss dela upp var och en och vĂ€ga upp för- och nackdelarna med bĂ„da, sĂ„ i slutet av dagen kan du se varför det Ă€r bĂ€ttre för ditt rykte och tillvĂ€xt att anvĂ€nda ett verktyg.

Köpa din Instagram anhÀngare

Att köpa din Instagram följare innebÀr att du registrerar dig med ett tredjepartsföretag som erbjuder en mÄnatlig prenumeration för att leverera följare till ditt konto regelbundet. De kommer antingen att ha engÄngspaket, eller sÄ kommer de att leverera ett nytt antal följare varje gÄng du laddar upp ett nytt innehÄll. De kan ocksÄ göra samma sak med likes. Men om du försöker vÀxa ditt konto Àr följare det bÀsta engagemanget att vÀlja.

Fördelar

    Nattdagssucces: en av de största fördelarna med att köpa dina följare Àr att ditt följarantal kommer att öka över en natt. Detta kommer att göra underverk för din totala trovÀrdighet. PrisvÀrd service: för det mesta gör företag som sÀljer följare sina tjÀnster överkomliga, sÄ nÀstan vem som helst kan göra det.

Nackdelar

    Kan skada ditt konto: en av de största nackdelarna med framgĂ„ng över natten Ă€r att det inte Ă€r sĂ€rskilt hĂ„llbart. Även om det kan göra att ditt konto ser bra ut pĂ„ kort sikt, finns det en god chans att dessa följare kommer att slĂ€ppa efter ett tag, ta tillbaka ditt konto till fyrkant eller Ă€nnu vĂ€rre. Följarna kan vara falska: med de flesta företag som erbjuda omedelbara följare, de Ă€r antingen falska, inaktiva eller spökkonton. NĂ„gra av dessa alternativ Ă€r mindre Ă€n idealiska eftersom de kommer att skada ditt konto mer Ă€n att hjĂ€lpa det. Folk gillar inte att se falska följare pĂ„ konton de Ă€r intresserade av.

AnvÀnda ett verktyg eller en app

NÀr du anvÀnder a tillvÀxtverktyg eller app fÄr du en gradvis, automatiserad tjÀnst som kan hjÀlpa dig att fÄ kontakt med din mÄlgrupp genom att engagera dig med dem. De flesta verktyg och appar som detta kommer att söka mÀnniskor som Àr inom din nisch sÄ att de verkligen Àr intresserade av ditt innehÄll.

Fördelar

    HÄllbar service: nÀr ett företag som detta interagerar med din mÄlgrupp för dig, tillhandahÄller de en hÄllbar tjÀnst dÀr de potentiellt kan fÄ riktiga mÀnniskor att interagera med ditt innehÄll. Resultatet Àr organiskt engagemang som kommer att pÄgÄ lÀnge. Mycket sÀkrare: eftersom engagemanget Àr organiskt finns det en mycket lÀgre risk för sociala medieplattformar som Instagram tycker att dina interaktioner Àr misstÀnkta.

Nackdelar

    Kommer med en liten risk: allt beror pÄ vilket företag du registrerar dig hos. Du mÄste se till att företaget sÀtter dagliga grÀnser för sina automatiserade funktioner. Annars sociala mediekanaler som Instagram kommer att stÀnga av eller förbjuda dig. De har strikta regler för anvÀndning av tredje part, sÄ verktyg och appar mÄste följa dessa för att skydda sina kunder.

Slutsats

Som du kan se, medan köpa din Instagram följare kan tyckas vara en bra idĂ©, i det lĂ„nga loppet Ă€r det inte. Det kan göra att ditt konto ser bra ut över en natt, men innan du vet ordet av det kommer dessa spökkonton och falska följare att slĂ€ppas – och under tiden kommer de inte att interagera med ditt innehĂ„ll. Du har mycket bĂ€ttre att vĂ€lja ett företag som tillhandahĂ„ller en tjĂ€nst som kan ansluta dig till din drömmĂ„lgrupp. Detta kommer att resultera i Ă€kta, lĂ„ngsiktigt engagemang och tillvĂ€xt.

Tidigare artikel KÀndisar runt om i vÀrlden som har testat positivt för Covid-19