"Labs" i Google App tillÄter anvÀndare att prova experimentella funktioner

Google-laboratorier introducerades tidigare för att lÄta anvÀndare testa utvecklingsfunktionerna i kommande appar som kommer pÄ Googles plattformar.

Google anvÀnde för att underlÀtta ett antal testexperiment dÀr anvÀndare kunde frivilligt testa dessa applikationer och program. Men Google upphörde med att göra denna experimentprocess tillgÀnglig för anvÀndare 2011.

Enligt de senaste rapporterna planerar Google att Äteruppliva Labs genom att göra det tillgÀngligt pÄ Google Apps-plattformen med introduktionen av nyp-till-zoom-funktionen pÄ sökresultatsidan. Detta Àr en experimentell funktion som Àr tillgÀnglig för testning tillsammans med en annan funktion som Àr skÀrmbildredigering.

9to5Google var den första som rapporterade om Googles initiativ att Äterintroducera Labs pÄ Google-appar. Detta avslutades efter att de avkodade nÄgra APK: er av Google-appen förra Äret. 9to5Google avslöjade detta faktum 2019 mars.

Google App Labs

Den hÀr funktionen Àr inte tillgÀnglig för alla pÄ en gÄng, men den blir lÄngsamt synlig för mÄnga anvÀndare över hela vÀrlden. Google Labs lanseras som en switch pÄ serversidan.

Google-anvÀndare som har ett kunnande mot teknisk innovation och forskning kan nu enkelt vÀlja att testa de kommande funktionerna i Google-appar via Labs. De kan ocksÄ rapportera sin feedback nÀr de Àr klar med testningen.

AnvÀndare kan göra detta genom att fylla i ett grundlÀggande frÄgeformulÀr efter att ha tryckt pÄ knappen "Skicka feedback". AnvÀndare kommer att ges emotikon för att uttrycka sin likhet och tankar om de kommande funktionerna. De kommer ocksÄ att presenteras med nÄgra frÄgor i efterhand betrÀffande prestandan för apparna som de kan svara pÄ.

Google App Labs skicka feedback

Den nya funktionen Àr synlig nÀr du klickar pÄ avsnittet "Mer" i Google-appen. Detta finns lÀngst ner till höger i Google-applikationen. HÀr bör du kunna se en lista över nya funktioner med en kort beskrivning av dem. AnvÀndare kan testa dessa funktioner.

Du kommer att kunna navigera enkelt frÄn en funktion till en annan genom att blÀddra igenom sidorna. NÀr du klickar pÄ knappen "LÀr dig mer" för varje funktion visas instruktionerna precis framför dig som kommer att vÀgleda dig mer om hur du anvÀnder appen.

LĂ€s mer: Google tar bort Xiaomi Smart Home-integration efter kamerafel

AnvĂ€ndare kan ocksĂ„ se fram emot en andra funktion som för nĂ€rvarande Ă€r ute för att testa, som kallas ”SkĂ€rmbildredigering, delning och Ă„tgĂ€rder.” Detta liknar smarta skĂ€rmbilder.

Enligt ett uttalande som mottagits frĂ„n företaget, ”Den hĂ€r funktionen gör det möjligt för anvĂ€ndare att enkelt redigera skĂ€rmdumparna, utforska fler alternativ med linsen och ocksĂ„ dela dem med hjĂ€lp av lĂ€nken. "

Google kommer att lansera dessa funktioner sÄ snart som möjligt för alla typer av Android-smarttelefonmÀrken och -modeller. Funktionerna aktiveras endast nÀr de slÄs pÄ manuellt, annars kommer de att stÀngas av som standard.

BildkÀlla: 9To5Google

0 Shares