LĂ€cka: Kommer det att bli den nya iPhone 9 den Apple?

Det nya iPhone 9 den Apple det filmades pÄstÄs och bilderna delades med vÀrlden.

Det Ă€r mindre och mindre av "överraskningsfaktorn" nĂ€r vi presenterar och lanserar tekniska produkter, eftersom de stĂ€ndiga lĂ€ckorna eller tidiga avslöjanden, avsiktliga eller inte, slutar att avslöja allt … innan tiden.

LĂ€cka: Kommer det att bli den nya iPhone 9 den Apple? 1

Vi Àr redan vana vid att ha bilder eller videor, lÀckt pÄ Internet, av elektronisk utrustning innan de officiellt presenteras. Som regel gÀller dessa avslöjanden i förvÀg, efterlÀngtade produkter och ansedda varumÀrken.

Video visar möjlig iPhone-lÀcka 9

En video delad pÄ twitter visar pÄstÄs den nya iPhone frÄn Apple.

Videon delades idag pÄ @ -kontotWhatTheBit och visar en vattengrön iPhone, större och tunnare Àn iPhone 4.

Även om utrustningen som vi ser i videon hĂ€nvisar till den design som Ă€r gemensam för smartphones den Apple, hela aspekten vĂ€cker dock flera tvivel.

Denna förmodade iPhone 9 presenterar sig som att ha en enda bakkamera, som inte alls förvÀntas för den nya enheten frÄn Cupertino-företaget.

LĂ€cka: Kommer det att bli den nya iPhone 9 den Apple? 2

Dessutom visar utrustningen samma knappar som liknar de som redan Àr kÀnda i andra gamla modeller. I sin tur visar baksidan en glasbelÀggning, som vi redan sett pÄ iPhone 8.

Denna iPhone kommer ocksÄ med Touch ID.

LĂ€cka: Kommer det att bli den nya iPhone 9 den Apple? 3

Å andra sidan Ă€r en av skillnaderna jĂ€mfört med tidigare lĂ€ckor, utom de som analyserade bilderna, frĂ„nvaron av headsetporten.

Flera rykten pekar pÄ 31 mars 2020 och 3 April som möjliga datum för presentation av iPhone 9 och iPhone SE 2. Men konsekvenserna av Coronavirus-utbrottet kan leda till att detta datum skjutits upp.


LÀs ocksÄ: