Ladda ner iVMS-4500 för PC Windows 10 /7/8 BÀrbar dator

iVMS-4500 pÄ PC: Med teknikens framsteg uppgraderas övervakningssystemen med fler funktioner. Under de senaste Ären kunde sÀkerhetskamerorna fÄnga videor eller bilder och lagras pÄ servern för övervakningsÀndamÄl. Nuförtiden produceras sÀkerhetskamerorna baserat pÄ den förÀnderliga livsstilen.

De senaste sÀkerhetskamerorna gör det möjligt för anvÀndare att se liveövervakningen pÄ mobila enheter eller pÄ PC. Du mÄste bara installera en applikation och den kan köras pÄ den mobila enheten för att visa inspelningarna.

Även det finns mycket applikation Ă€r tillgĂ€nglig för att övervaka videor iVMS Ă€r den senaste tekniken för att övervaka sĂ€kerhetskameror. Men de flesta mĂ€nniskor letar efter nedladdning och installation av dessa program i en persondator eller MAC. LĂ€s dĂ€rför den hĂ€r artikeln för att veta installationsprocessen för iVMS för PC och MAC.

iVMS-4500 pÄ PC och Laptop

Vad Àr iVMS-4500?

iVMS-4200 Àr en centraliserad programvara för videohantering som anvÀnds för att fÄ enhetskontroll och hantering av övervakningskameror. Den senaste versionen av iVMS-4200 Àr iVMS-4500 som kan installeras i en dator eller MAC för Ätkomst till kamerans kontroll.

iVMS-4500 för PC av HIKVISION Àr ett program som lÄter anvÀndaren övervaka och hantera videor pÄ din PC. Denna applikation har laddats ner av mÄnga anvÀndare och har fÄtt de bÀsta betyg eftersom den antar de mycket avancerade teknologierna.

Detta Àr lÀmpligt för CCTV-kamera, IP-kamera, NVR, DVD och andra kameraövervakningsenheter som Àr installerade i ett hem eller kontor för sÀkerhetsÀndamÄl.

Med den hÀr iVMS-4500-applikationen kan du ha olika Ätkomster som att zooma in och ut, kontrollera ljudet pÄ utgÄngen och Àven redigera videorna. Den största fördelen med den hÀr klientvÀnliga appen Àr att den kan lagra filerna pÄ ett sÀkert sÀtt.

Ladda ner iVMS-4500 för PC Windows 10 App – Detaljer
Ansökans namn IVMS-4500
Senaste versionen 4.7.4
Filstorlek 21 MB
Senast uppdaterat datum 04 april 2019
Kompatibel med Android, PC Windows och iPhone / iPad
Krav Windows 7, Windows 8, Windows 10 och Mac
Betyg 4.1
Totalt antal installationer

Funktioner för iVMS-4500 pÄ PC

Den stöder digital zoom och pan tilt tilt. Kan lÀgga till de mest anvÀnda kamerorna i favoriterna. Har larmmeddelandet och informationshantering. LÄter dig hantera bilder och videor. Stöder lokal inspelning medan liveövervakning. Har fjÀrruppspelningslÀge. Kan hantera de tagna bilderna och klippt video

IVMS-4500-applikationen Àr en perfekt lösning för nystartade företag eller smÄ organisationer för att övervaka campus. Det kan ocksÄ anvÀndas för hushÄllsÀndamÄl dÀr sÀkerheten Àr försedd med arbetskraft.

LÄS OCH:

Gratis nedladdning iVMS-4500 för PC och MAC

Eftersom iVMS-4500 Ă€r speciellt designad för en mobiltelefon Ă€r det inte möjligt att installera den direkt pĂ„ PC eller MAC. Även om du kan ladda ner iVMS-4500 för PC / Laptop och fĂ„ dess fördelar.

Hur man hÀmtar och installerar iVMS-4500 för PC

MÄnga av PC-anvÀndare har kÀnt till BlueStack App Player och dess roll pÄ datorn. Bluestack Àr en speciell Android-app som gör det möjligt för anvÀndare att köra Android-applikationer pÄ PC. Denna applikation ingÄr i nedladdningen av iVMS-4500.

Steg 1: Börja installationsprocessen genom att ladda ner BlueStacks-applikationen pÄ din PC

Steg 2: Starta den nedladdade BlueStacks-applikationen pÄ datorn. Du kan ladda ner Bluestacks Offline Installer

Steg 3: NÀr nedladdnings- och installationsprocessen Àr klar öppnar du Bluestacks pÄ din PC

Steg 4: Logga in pÄ ditt Google-konto för att ladda ner appar frÄn Google Play pÄ BlueStacks

Steg 5: I denna BlueStacks Emulator klickar du pÄ Mina appar-knappen

Steg 6: Söka efter "IVMS-4500 " för Windows PC pÄ startsidan

Steg 7: Du kan hitta iVMS-4500-applikationen och installera den

Steg 8: Nu kommer installationsprocessen att startas för iVMS-4500

Bortsett frÄn dessa steg kan du ocksÄ ladda ner iVMS-4500 APK-fil frÄn Google Play Store och installera det pÄ BlueStacks.

Steg för att ladda ner iVMS-4500 pÄ MAC

LÀs följande steg för att lÀra dig installationsprocessen för iVMS-4500-applikationen för MAC pÄ MacBook Pro eller Air, iMac.

Steg 1: Sök efter en Android-emulator eller BlueStack-applikation som Àr kompatibel med macOS.

Steg 2: Du mÄste ladda ner nÄgon av de lÀmpliga Android-emulatorerna pÄ MAC

Steg 3: Starta den nedladdade emulatorn som alla andra program som du startar pÄ din MAC.

Steg 4: Sök i emulatorns sökfÀlt iVMS-4500 för MAC och starta installationsprocessen

Steg 5: Slutligen kommer du att kunna starta iVMS-4500 för Mac i emulatorn.

Slutsats

SÄledes Àr dessa steg för att ladda ner iVMS-4500-applikationen pÄ PC eller MAC. I allmÀnhet Àr iVMS-4500-applikationen installerad pÄ mobila enheter direkt frÄn play store för att se liveövervakningen.

I vissa fall tenderar mÀnniskor att titta pÄ videon eller leva till en ström av CCTV-kamera pÄ en större skÀrm och installera iVMS -4500-applikationen pÄ sin PC eller MAC. AnvÀnd dessa steg och starta ditt övervakningssystem effektivt.

0 Shares