Ladda ner Samsung One UI MIUI-tema för Xiaomi-telefoner

Ladda ner Samsung One UI MIUI-tema för Xiaomi-telefoner 1

Om du anvÀnder nÄgon Xiaomi-enhet som anvÀnder MIUI-anpassad hud, vet du att det finns mÄnga anpassade teman tillgÀngliga i temabutiken. Samsung har i Är slÀppt en helt ny UI-hud för Samsung-enheter som kör Android Pie eller högre. UI-serien Àr cool och minimal ocksÄ med nya ikoner och förbÀttrade funktioner. Nu kan du ocksÄ anvÀnda det enda UI-temat pÄ din Xiaomi-enhet. I den hÀr artikeln kommer vi att dela med dig lÀnkarna till Ladda ner Samsung One UI MIUI-tema för Xiaomi-telefoner. Vi kommer ocksÄ att nÀmna installationsstegen.

Samsung One UI MIUI-tema för Xiaomi

Det nya One UI MIUI-temat för Xiaomi MIUI-enheter kör de flesta av de visuella förĂ€ndringarna samt förbĂ€ttringar av lĂ„sskĂ€rmen och meddelandepanelen. Du kan verkligen inte hitta nĂ„gra problem med det hĂ€r temat. Även texten och laddningsanimationen Ă€ndrades ocksĂ„ helt med detta anpassade tema.

All kredit gÄr till utvecklaren av detta tema och MIUI-forummedlem som heter HERP för att utveckla ett sÄ snyggt tema. Det Àr vÀrt att nÀmna att de flesta av Samsung-enheterna har AMOLED-skÀrm och 18:9 bildförhÄllande eller högre skÀrm. SÄ om du ocksÄ anvÀnder en större skÀrm-Xiaomi-enhet kommer detta tema definitivt att blÄsa dig.

Ladda ner Samsung One UI MIUI-tema för Xiaomi-telefoner

LÄt oss kolla nedladdningssektionen. NÀr du har laddat ner filen följer du de fullstÀndiga installationsstegen nedan.

NedladdningslÀnk:

Ladda ner One UI MIUI Theme.mtz

Guide till installation:

NĂ€r du har laddat ner temafilen .mtz-tillĂ€gg kopierar du den till enhetslagring. Öppna nu teman app frĂ„n din Xiaomi-enhet. NĂ€sta kommer du att hitta nedladdade teman fliken. BlĂ€ddra ner och tryck pĂ„ importera option.Sök efter den nedladdade .mtz-temafilen. VĂ€lj den och den kommer automatiskt att installeras. Slutligen ser du temat One UI i listan, öppna det och knacka pĂ„ TillĂ€mpa knappen.Det Ă€r det. Du kan behöva starta om din enhet en gĂ„ng för att slutföra systemĂ€ndringarna.

Om du i fallet inte kan installera temat eller fÄr nÄgot fel kan du prova MIUI Theme Editor-appen nedan.

Ladda ner Samsung One UI MIUI-tema för Xiaomi-telefoner 2

Hoppas att den hÀr guiden kommer att vara till hjÀlp för dig. Om du har problem, kan du frÄga i kommentarerna nedan.

0 Shares