LĂ€gg enkelt till undertexter till dina videor med Subly

Undertexter representerar ett grundlÀggande element nÀr du gör nÄgot audiovisuellt arbete, som du vill peka pÄ en publik pÄ ett annat sprÄk. PÄ samma sÀtt kan vi se det i mÄnga webbshow-format dÀr det Àr vanligt att generera undertexter av de dialoger som Àr etablerade. Att skapa undertexter pÄ vilken video som helst kan vara en uttömmande uppgift, men verktyg som vi presenterar nedan gör livet mycket enklare i dessa fall. Detta Àr Subly, en webbapplikation som hjÀlper oss att minska tiden vi spenderar pÄ att skapa undertexter under en mycket enkel mekanism.

Om du behöver lÀgga till undertexter till dina videor pÄ ett enkelt sÀtt hjÀlper det hÀr verktyget dig att uppnÄ det pÄ kort tid och utan att dö i försöket.

LĂ€gg enkelt till undertexter till dina videor

LĂ€gg enkelt till undertexter till dina videor med Subly 1

Nuförtiden, utöver resultaten, Àr det enkla sÀttet att fÄ dem en viktig faktor i alla processer. Detta definierar mycket uppgiften att lÀgga till undertexter till videor, med tanke pÄ att det Àr en riktigt tröttsam frÄga. DÀrför uppfyller Subly de egenskaper som krÀvs för att i hög grad underlÀtta textning av alla videor, vilket ger fantastiska resultat.

Det bör noteras att Subly Àr ett gratis verktyg och för att börja textning av dina videor kommer allt att handla om tjÀnsten med din e-post.

LĂ€gg enkelt till undertexter till dina videor med Subly 2

NÀr du vÀl Àr inne kommer allt att handla om att klicka pÄ knappen "Ladda upp video" och dra videon som du vill undertexter till det angivna omrÄdet.

LĂ€gg enkelt till undertexter till dina videor med Subly 3

NÀr du laddar materialet gÄr du till arbetsomrÄdet som bildas av videon pÄ höger sida och till vÀnster en uppsÀttning fÀlt dÀr du mÄste lÀgga till texten som kommer att visas i varje sekund av videon.

GrÀnssnittet Àr mycket vÀnligt och du kan snabbt bekanta dig med textningsprocessen nÀr du fyller i ett par textfÀlt. Subly Àr en utmÀrkt applikation och vÀldigt lÀtt att anvÀnda, med den enorma fördelen av att vara gratis, sÄ om du vill undertexter nÄgon video, tveka inte att prova det.

För att anvÀnda Subly, Följ denna lÀnk.

0 Shares