LĂ€gg till Alexa till din bil med Echo Auto till 40% rabatt

Echo Auto Deal Featured

Amazon Alexa finns överallt. Oavsett om du anvÀnder en smartphone, en surfplatta eller till och med en enhet som gör din TV smart, har du Alexa tillgÀnglig pÄ den för att tjÀna till dina röstkommandonförfrÄgningar. Amazon verkar vara i uppdrag att göra sin virtuella assistent tillgÀnglig pÄ nÀstan alla moderna enheter dÀr ute.

Amazon Echo Auto Ă€r en av dessa enheter som ger AmazonÄr virtuella assistent för din bil. Det gör att din bil Ă€r Alexa-tillgĂ€nglig och du kan frĂ„ga olika saker och fĂ„ svar pĂ„ dem under körning. Det har byggts specifikt för att arbeta i en bilmiljö dĂ€r det ofta finns motorbrus och sĂ„dana andra ljud runt dig. Dess fjĂ€rrteknologi gör det vĂ€ldigt enkelt för dig att prata med Alexa Ă€ven om det finns sĂ„ mycket brus runt dig.

Echo Auto Deal-produkt

Om du inte lÀngre vill lita pÄ bilens inbyggda röstkommandofunktion kan du fÄ Echo Auto och fÄ den ersatt. För nÀrvarande sÀljs det med 40% rabatt vilket ger det ursprungliga priset pÄ 49,99 $ till 29,99 dollar.

FĂ„ den Amazon Echo Auto

Gör Tech Enklare kan tjÀna provision pÄ produkter som köps via vÄra lÀnkar, vilket stöder det arbete vi gör för vÄra lÀsare.

Är den hĂ€r artikeln anvĂ€ndbar?