LĂ€gg till Opera-liknande snabbuppringning till Chrome, Edge eller Firefox

MÄnga anvÀndare försöker ofta fÄ funktioner i en webblÀsare till en annan. Om du vill lÀgg till Opera-liknande kortnummer till Chrome, Edge eller Firefox webblÀsare, kan du anvÀnda en webblÀsarextension som heter VerktygsfÀltet som hjÀlper dig att bli av med det traditionella bokmÀrkesfÀltet eller FavoritfÀltet och konvertera det till en snygg sida.

Funktionen för snabbuppringning i Opera-webblÀsaren ser snygg ut och skiljer sig frÄn standardbokmÀrkesfÀltet eller panelen "mest besökta sidor" i Google Chrome pÄ den nya flikssidan. Den visar block med bokmÀrkta sidor med domÀnnamnet sÄ att anvÀndare snabbt kan hitta den önskade webbplatsen. Samma sak finns inte förrÀn i andra webblÀsare.

LĂ€gg till Opera-liknande snabbuppringning till Chrome, Edge eller Firefox

SÄ hÀr lÀgger du till Opera-liknande snabbuppringning till Chrome, Edge eller Firefox:

    Ladda ner och installera verktygsfÀltet Dial i din webblÀsare Ange tema och standardmapp

Allt du behöver Àr att installera tillÀgget i din webblÀsare och kolla in ett par alternativ. För att komma igÄng öppnar du din favoritwebblÀsare dÀr du vill installera tillÀgget. Om du anvÀnder Microsoft Edge mÄste du följa den hÀr handledning för att installera tillÀgg frÄn Chrome Web Store.

Efter installationen mÄste du öppna fönstret Alternativ dÀr du mÄste vÀlja tre saker-

Hur du lÀgger till Opera-liknande snabbuppringning till Chrome, Edge eller Firefox

    Utseende: Du kan vĂ€lja antingen ljusa / vita eller mörka teman. Standardmapp: Du kan vĂ€lja standardmapp dĂ€r den ska hĂ€mta alla block med kortnummer. Du kan vĂ€lja BokmĂ€rkesfĂ€lt, Andra bokmĂ€rken, FavoritfĂ€lt etc. Dessa alternativ beror pĂ„ webblĂ€saren. mappar: Du kan vĂ€lja mellan dessa tvĂ„ alternativ – Öppna bokmĂ€rken i den aktuella fliken och Öppna bokmĂ€rken i en ny flik. Det hĂ€r alternativet avgör om du vill öppna bokmĂ€rkesidan i en ny flik eller den befintliga fliken.

Efter det, om du öppnar en ny flik, kommer den att visa alla bokmÀrken sÄ hÀr-

Hur du lÀgger till Opera-liknande snabbuppringning till Chrome, Edge eller Firefox

För att ta bort en sida frÄn detta snabbuppringning mÄste du ta bort bokmÀrket och processen Àr densamma som tidigare.

Jag hoppas att detta tillÀgg hjÀlper dig att fÄ Opera-liknande snabbuppringning i din favorit webblÀsare.

Om du vill kan du ladda ner tillÀgget för Google Chrome och Microsoft Edge frÄn Chrome Store och för Mozilla Firefox frÄn Mozilla Addons.

SudipMajhi @ TWC

Sudip Àr en student som Àlskar att engagera sig i den senaste tekniken och prylarna. Förutom att han skrev om allt teknik Àr han en Photoshop-junkie och en fotbollsentusiast.