LĂ€gg till Philo till Samsung TV

Borta Àr de dagar dÄ du oÀndligt siktar igenom kanaler för att hitta det program som fÄngar ditt snygga. Nu Àr inte bara kabeloperatörerna mer anpassade till kundernas efterfrÄgan, utan tittarna sjÀlva Àr mycket exakta vad de vill titta pÄ. I denna tid av smarta TV-apparater och betalning per visning, Àr det upp till oss att bestÀmma vilka prenumerationer och tjÀnster vi registrerar oss för.

Det Ă€r dĂ€r en tjĂ€nst som Philo kommer in med sina handplockade underhĂ„llnings- och livsstilskanaler. Är det en sak som en hel familj glatt kan komma bakom?

StÀlla in Philo pÄ din Samsung TV

Nu nÀr du antagligen har tÀnkt dig att anvÀnda Philo pÄ din Samsung Smart TV (eller nÄgon annan Android TV för den delen) Àr det dags att ta reda pÄ hur du installerar den.

Följ de enkla stegen som beskrivs nedan för att fÄ tillgÄng till skatten för underhÄllning som Philo har för dig.

Philo till Samsung TV

Steg ett

Switch pÄ din TV och gÄ till Samsung TV-hemskÀrmen. NÀr du Àr dÀr, blÀddra ner till Apps rad.

Steg tvÄ

Klicka pÄ Google Play Store app.

Steg tre

Vi antar att du redan har loggat in pÄ Google Play Store tidigare. Om du inte gör det, ange dina Google-kontouppgifter och logga in.

Steg fyra

En gÄng pÄ Google Play Store sidan, leta efter sökikonen i det övre vÀnstra hörnet. Det ser ut som ett förstoringsglas.

Skriv ordet Philo i sökfÀltet. Klicka pÄ de resultat som presenterats för dig Philo.

Steg fem

Klick Installera.

Steg sex

NÀr du vÀl har installerat loggar du in pÄ ditt Philo-konto, sÄ Àr du redo att njuta av dess kvalitetsprogrammering.

Var Àr Philo tillgÀnglig?

LÄt oss nu undersöka Philo lite nÀrmare. LÄt oss se var du kan titta pÄ den.

Sedan lanseringen för nÀstan tio Är sedan har Philo kommit lÄngt. Med ett stort urval av kanaler har Philo sett en stadig ökning av antalet abonnenter trots hÄrd konkurrens. Medan jÀttarna gillar YouTube TV och Hulu + Live TV har en mÀngd kanaler i sina kataloger, Philo skapade en ganska nischpublik för sig sjÀlv med ett försprÄng i underhÄllningsprogrammering.

Philo var ursprungligen endast tillgÀngligt pÄ Roku-enheter. Det var en testkörning designad av dess skapare för att se om internet-tv-företaget kan spela pÄ jÀmn mark med sina konkurrenter. Som det visade sig kunde Philo inte bara göra det, men det sipprade ocksÄ av nÄgra fÄ kunder som redan prenumererade pÄ de mer framtrÀdande live-TV-streamingföretagen.

PÄ grund av Philos tidiga framgÄng bestÀmde dess skapare att det var dags att komma in i mainstream. Sedan dess har Philo blivit tillgÀngligt pÄ en mÀngd andra enheter, inklusive enheter som drivs av Android, iOS och Windows.

Det finns nÄgra varningar

Vissa har dock fortfarande reservationer om Philo. De flesta av dem hÀrrör frÄn det faktum att Philo inte nödvÀndigtvis Àr utformad för att vara din enda kÀlla för TV-programmering. Med brist pÄ sportkanaler eller till och med lokala kanaler har Philo inte mycket att erbjuda nÀr det gÀller den genomsnittliga konsumenten. Det Àr sÀrskilt sant om du inte planerar att anvÀnda Philo i samband med andra strömningstjÀnster eller mainstream-kabel-TV-operatörer.

Trots detta ser mÄnga Philo som ett komplement till andra tjÀnster som de redan har prenumererat pÄ. För en prenumerationsavgift pÄ endast $ 20 per mÄnad Àr det definitivt nÄgot du bör tÀnka pÄ.

Om du Àr villig att navigera i dessa problem Àr Philo mer Àn vÀrt ett försök. Med kanaler som BBC America, Comedy Central, History Channel, MTV och mÄnga andra att starta upp, verkar Philo fortfarande ha det som krÀvs för att bli din familjs föredragna destination för TV-underhÄllning av hög kvalitet.

Det finns andra fördelar med att anvÀnda Philo om du Àger en Android-TV. Inte bara kan du spela in program och program du troligt kommer att sakna, utan du kan ocksÄ titta pÄ Philo pÄ tre separata enheter pÄ en gÄng. SÄ Àven om dina familjemedlemmar vill se en annan kanal samtidigt, Àr den goda nyheten att Philo har tÀckt dig!

lÀgg till Philo till Samsung TV

Om du fortfarande Àr osÀker, gÄ till sju dagars gratisversion

Philo erbjuder ocksÄ en sju-dagars gratis testversion som hjÀlper dig att bestÀmma dig. Du mÄste ange dina kreditkortsuppgifter och avbryta prenumerationen före utgÄngen av faktureringsdatumet om du inte Àr nöjd med tjÀnsten. Du debiteras inte om du avbokar före faktureringsdatumet.

SÄ vad vÀntar du pÄ? GÄ in pÄ Philo-appen pÄ din Samsung TV och se om din familj gillar den.

Om du redan Àr en Philo-prenumerant vill vi gÀrna höra frÄn dig. SÄ om du Àr nöjd med vad Philo har att erbjuda, eller om du inte Àr missnöjd med det, se till att du berÀttar dina tankar i kommentaravsnittet nedan.