LÀr sprÄk hemifrÄn med dessa tvÄ plattformar

KarantÀnprocessen har representerat en stor förÀndring i livet för alla mÀnniskor, sÀrskilt de som brukade arbeta utanför hemmet. Telearbete har blivit ett verkligt alternativ för mÄnga mÀnniskor och det Àr sÄ att olika föremÄl har lyckats överleva det obligatoriska stoppet som pandemin har genererat. En av dem Àr undervisning, dÀr onlinekurser har blivit mycket vÀrdefulla för att fortsÀtta inlÀrningsprocesser inom omrÄden som sprÄk.

I detta avseende, om du Àr en sprÄklÀrare och du letar efter alternativ för att generera inkomst hemifrÄn med din kunskap, kommer vi att presentera ett par plattformar som hjÀlper dig att uppnÄ detta.

Keel

LÀr sprÄk hemifrÄn med dessa tvÄ plattformar 1

Keel Àr en plattform som fungerar via en mobilapplikation som Àr tillgÀnglig för iOS och Android. I den meningen mÄste lÀrare och elever ladda ner appen och registrera sig för tjÀnsten för att börja anvÀnda den. För lÀrare Àr registrering gratis och informationen pÄ plattformen indikerar att de kan tjÀna upp till 10 euro per timme.

För studenter kostar tjÀnsten varje klass och ger dem tillgÄng till 30 minuters samtalskurs.

För att bevisa det, följ denna lÀnk.

Verbling

LÀr sprÄk hemifrÄn med dessa tvÄ plattformar 2

Verbling Àr en annan bra plattform för alla som letar efter ett sÀtt att generera inkomster hemifrÄn med sina sprÄkkunskaper. Skillnaden mellan den hÀr tjÀnsten och den tidigare Àr att Verbling för tillfÀllet bara tillÄter lÀrare pÄ sina modersmÄl. NÀr du registrerar dig som lÀrare mÄste du fylla i ett ansökningsformulÀr som fungerar för att verifiera din anmÀlan.

Betalningar kan tas ut genom tjÀnster som PayPal eller Transferwise, efter varje söndag eller mÄndag, nÀr intÀktsfrislÀppsprocesserna genomförs.

För att prova Verbling, följ denna lÀnk,