Le Fleets 'anlÀnder till Twitter, de publikationer som kommer att raderas efter 24 timmar

MÄnga sociala nÀtverk har verktyget för att publicera innehÄll som kommer att visas i allmÀnhet under 24 timmar. Whatsapp e Instagram Àr de mest kÀnda exemplen för deras berÀttelser, men nu lÀggs till ett annat socialt nÀtverk: Twitter. Vill du veta mer?

den sociala medier De har blivit ett mycket vÀrdefullt verktyg för miljontals anvÀndare över hela vÀrlden. Nu anvÀnder mÄnga sociala nÀtverk en plats att publicera alla typer av innehÄll, av dessa skÀl har mÄnga av dem sk berÀttelsertack vare vilket kommer anvÀndaren att kunna publicera vad som helst och kommer att vara det tillgÀnglig högst 24 timmar.

Det sista sociala nÀtverket som har anslutit sig till denna idé Àr Twitter med sina en-dags tweets kallade flottor.

Sociala nÀtverkens revolution

För Är sedan det sociala nÀtverket snapchat Det var den enda applikationen som tillÀt dig att ladda upp berÀttelser med utgÄng. Du skulle ta ett foto, ladda upp det till din profil och det skulle vara med tanke pÄ dina kontakter under en begrÀnsad tid.

Facebook ville inte bli kvar och anvÀnde samma verktyg i Instagram och senare WhatsApp.

Det finns ocksÄ plattformar som har anslutit sig till idén som YouTubeI detta fall anvÀnder videoportalen historier sÄ att innehÄllsskapare kan locka till sig mer publik pÄ sina kanaler.

Vid detta tillfÀlle kÀnnetecknas det sociala nÀtverket av att ha 300 miljoner aktiva anvÀndare varje mÄnadför sin styrka rapportera i realtidoch dÀrför för att bli en officiella kommunikationsmedel för vissa enheter, kommer att ha det hÀr verktyget snart.

Twitter, Flottor

TÀnk pÄ att detta verktyg var avsett att komma fram i slutet av 2020, men Àr för nÀrvarande i testperiod och samhÀllet som har haft förmÄnen att pröva denna revolutionÀra funktion Àr Twitter Brasilien.

Hur kommer flottor?

Det sÀtt pÄ vilket vi kan se detta innehÄll kommer att vara identiskt med det andra sociala medier.

Dessa berÀttelser kan ses av dem som följer anvÀndaren, de kan ocksÄ svara pÄ flottor men kommer inte att offentliggöras, eftersom de kommer fram till facket direktmeddelanden frÄn Twitter.

Uppenbarligen, eftersom dessa innehÄll inte Àr offentliga, kommer de inte att ha funktionerna för som och itself.

Njut av sociala medier med försiktighet

Som vi nÀmnde tidigare anvÀnder mÄnga anvÀndare sociala medier att publicera innehÄll av alla slag.

Av denna anledning, sedan BlogThinkBig.com Vi rekommenderar extrem försiktighet med det vi publicerar i sociala medier.

Det rekommenderas att inte visa personuppgifter som kan Àventyra vÄr integritet och det för de omkring oss.