Lekplats v2.2 (AR-klistermÀrken): AR Shopping, Internationell kvinnodag och djur med svar [APK Teardown]

Efter nÄgra Är med upp- och nedgÄngar med VR och AR har Google uppnÄtt nÄgra anmÀrkningsvÀrda vinster, senast med Childish Gambino-dansen av. Naturligtvis stannar de inte dÀr, och den senaste uppdateringen av Playground-appen (tidigare AR Stickers) visar nÄgot av vad som finns i butiken. Det kommer att finnas integration för att möjliggöra möbelvisning och shopping, en informativ livsstilssamling av djur och en speciell firande för Internationella kvinnodagen.

Riva ner

Friskrivningsklausul: Nedbrytningar baseras pĂ„ bevis som finns i apks (Android: s applikationspaket) och Ă€r nödvĂ€ndigtvis spekulativa och vanligtvis baserade pĂ„ ofullstĂ€ndig information. Det Ă€r möjligt att gissningarna som gjorts hĂ€r Ă€r felaktiga eller felaktiga. Även nĂ€r förutsĂ€gelserna Ă€r korrekta finns det alltid en chans att produkter kan Ă€ndras eller kan avbrytas. Liksom rykten Ă€r inget sĂ€kert förrĂ€n det officiellt tillkĂ€nnages och slĂ€ppts.

Funktionerna som diskuteras nedan Àr förmodligen inte live Àn, eller kanske bara Àr live för en liten andel anvÀndare. Om inte annat anges, förvÀnta dig inte att se dessa funktioner om du installerar apk. Alla skÀrmdumpar och bilder Àr verkliga sÄvida inget annat anges, och bilder Àndras bara för att ta bort personlig information.

AR Shopping

Om du behöver en pÄminnelse om att framtiden Àr nu, tÀnk bara pÄ att det nu Àr möjligt att anvÀnda din telefon för att se hur ett möbel ser ut i ditt hus. Det finns redan ett antal AR-appar som gör att du kan göra det frÄn IKEA och andra, men du mÄste söka efter dem och de erbjuder inte samma funktioner. Att döma efter nÄgon ny text kommer Google att förvandla nÄgra av dessa funktioner till standardiserade funktioner med anvÀndning av AR Core.

AR Shopping Ă€r fortfarande inriktat pĂ„ möbler, och beteendet fungerar i princip precis som AR-klistermĂ€rken: VĂ€lj ett objekt frĂ„n en katalog, dra det runt ditt rum för att placera och rotera vid behov, ta sedan bilder eller flytta runt för att fĂ„ en vy frĂ„n olika vinklar . Vissa (eller kanske alla) produkter Ă€r redan lĂ„sta till specifika dimensioner sĂ„ att de kommer att vara “verkliga” nĂ€r de slĂ€pps ur katalogen.

En intressant touch Àr att det ocksÄ verkar finnas en ÄterstÀllningsfunktion som kommer att ÄterstÀlla objekt som tidigare placerats i rummet. Detta kan vara en del av en funktion för att spara layouter, eller kanske bara för att ÄterhÀmta sig frÄn att förlora sina lager, som nÀr du stÀnger av telefonen och slÄr pÄ igen.

<strÀng namn=shopping_app_name>AR ShoppingstrÀng>
<strÀng namn=shopping_category_heading>KATEGORIERstrÀng>
<strĂ€ng namn=shopping_recovery_snackbar>ÅterstĂ€lla möbler. Rikta din telefon dĂ€r du senast placerade objektet.strĂ€ng>
<strÀng namn=tap_to_place_shopping_hint>Klicka för att placera objektetstrÀng>
<strÀng namn=rotation_onboarding_shopping_hint>För att rotera, anvÀnd tvÄ fingrar och flytta medurs eller motursstrÀng>
<strÀng namn=scale_onboarding_shopping_hint>Detta stycke Àr verklighetstro, inget behov av att Àndra storlek. För att justera placering, flytta den.strÀng>
<strÀng namn=welcome_dialog_google_ar_furniture_text>Förhandsgranska möbler i ditt utrymmestrÀng>
<strÀng namn=welcome_dialog_use_camera>Den perfekta biten vÀntar. Se vilka objekt som passar eller matchar ditt rum. Dessutom ta foton & dela dem. 10 10För att starta, ge Ätkomst till din kamera och foton.strÀng>
<strÀng namn=welcome_dialog_get_started>Ge ÄtkomststrÀng><strÀng namn=Produktinformation>detaljerstrÀng>
<strÀng namn=product_list_heading>BlÀddra%1$ sstrÀng>
<strÀng namn=product_merchant>HandlarestrÀng>
<strÀng namn=produktpris>PrisstrÀng><strÀng namn=lifesize_scale_text>Naturlig storlekstrÀng>
<strÀng namn=horizontal_translation_onboarding_shopping_hint>Dra för att flyttastrÀng>
<strÀng namn=choose_initial_furniture_hint>VÀlj ett objekt som du vill placera i ditt rumstrÀng>
<strÀng namn=shopping_service_general_failure_retry>Försök igenstrÀng>
<strÀng namn=shopping_service_general_failure_snackbar>Anslutning förlorad. Kontrollera det och försök igen.strÀng>
<strÀng namn=shopping_service_general_failure_title>FelstrÀng>/layout/activity_shopping.xml
/layout/shopping_bottom_shelf.xml
/layout/shopping_camera_ui_landscape_constraints.xml
/layout/shopping_camera_ui.xml
/layout/shopping_hint_container_preview.xml
/layout/shopping_hint.xml
/layout/shopping_menu.xml
/layout/shopping_onboarding_animation_view.xml
/layout/shopping_overlay.xml

Sammantaget lÄter funktionerna ganska enkelt, men det finns en frÄga som hoppar ut mot mig: Var kommer Google att köpa produkterna och deras modeller?

Produktlistorna inkluderar en titel, köpman, pris och ett avsnitt för ytterligare information. Detta sÀger Ätminstone att AR Shopping kommer att vara ett nav av nÄgot slag. En möjlig förklaring skulle vara att appar frÄn tredje part ansluter till AR Shopping som ett API. Till exempel kan du ladda ner appar frÄn IKEA och Sears, dÄ kommer deras katalog att vara tillgÀnglig via sjÀlva Playgrounds. Produkter frÄn bÄda tillverkarna visas i listan. Alternativt kan lekplatser vara en hoppplats för att öppna varje köpmanskatalog.

En annan möjlighet, och den som jag personligen anser vara den mest logiska, Ă€r att AR Shopping blir en ny del av Google Shopping. Om det namnet inte betyder nĂ„got för dig kan du försöka gĂ„ till en Google-söksida och skriva in nĂ„got som “skor”. Om det inte automatiskt vĂ€ljs för dig, Ă€ndra sökkategorin till Shopping. Nu ser du en lista med produkter med namn, köpmĂ€n, priser och sĂ„ vidare. Om du köper en produkt via den hĂ€r portalen fĂ„r Google generellt betalt för remisset. Naturligtvis, om AR Shopping blir populĂ€rt nog, kommer leverantörer att ha ett incitament att bygga modeller av sina produkter.

internationella kvinnodagen

I firandet av den internationella kvinnodagen som kommer upp i mars 8, Google förbereder sig för att presentera “Hero Her” med en serie specialeffekter relaterade till kvinnliga superhjĂ€ltar.

Det finns inte för mĂ„nga detaljer att tala om, men kombinationen en ny layout som heter comicbook_browser.xml och en rad som slutar med “© Marvel All Rights Reserved “Ă€r ganska bra indikationer pĂ„ att denna hĂ€ndelse kommer att lĂ„na frĂ„n MarvelĂ€r en samling kvinnliga superhjĂ€ltar som kan anvĂ€ndas för att skapa scener. Det finns ocksĂ„ tre rubriker som verkar vara avsedda för att skapa paneler eller omslagsbilder i serietidningar: “Den orĂ€dd”, “Uppkomsten av” och “Den bemyndigande.”

<strÀng namn=iwd_gallery_title>HjÀlte hennestrÀng>
<strÀng namn=iwd_gallery_title_alt1>internationella kvinnodagenstrÀng>
<strÀng namn=iwd_banner_button_talk_back_string>Starta specialeffekter för Internationella kvinnodagenstrÀng>
<strÀng namn=iwd_banner_button_text>Prova det nu!strÀng>
<strÀng namn=iwd_banner_button_text_alt1>Gör det nu!strÀng>
<strÀng namn=iwd_banner_button_text_alt2>Komma igÄngstrÀng>
<strÀng namn=iwd_banner_button_cancel_text>Nej tackstrÀng><strÀng namn=iwd_fx_button_talk_back_string>Lansera superhjÀlteffekt med namnet%1$ sstrÀng>
<strÀng namn=iwd_fx_name_one>Det rÀdslastrÀng>
<strÀng namn=iwd_fx_name_two>Uppkomsten avstrÀng>
<strÀng namn=iwd_fx_name_three>Det bemyndigandestrÀng>
<strÀng namn=iwd_initial_name_text>Namn hÀrstrÀng>
<strÀng namn=iwd_info_dialog_text>Ge en hjÀlte i ditt liv den ultimata superhjÀlte-behandlingen för Internationella kvinnodagen. 10 10 © Marvel Alla rÀttigheter förbehÄllna.strÀng>Ny layout:
/layout/comicbook_browser.xml

AR-svar och AR-djur

Lekplatser kommer att vÄga sig pÄ verklighetsbaserade modeller med en ny uppsÀttning som heter AR Animals. Det finns inte mycket text att gÄ pÄ, men beskrivningen beskriver i princip naturliga storlekar av djur som finns i naturen. De kan Àndras i storlek, men det kommer att finnas nÄgon metod för att ÄterstÀlla dem till deras livsstorlek. Detta kan visa sig vara ett coolt sÀtt att ge semi-pedagogiskt sammanhang till riktiga varelser i vÄr vÀrld.

<strÀng namn=handoff_title>Google AR AnimalsstrÀng>
<strÀng namn=handoff_body>AnvÀnd din kamera för att ta djur i livsstorlek in i ditt utrymmestrÀng>
<strĂ€ng namn=accessibility_scale_button>ÅterstĂ€ll djurets skala tillbaka till livets storlekstrĂ€ng>

Det hĂ€r Ă€r inte riktigt slutet pĂ„ historien, det finns ett andra namn som visas: AR Answers. Texten ger inte nĂ„gon meningsfull information om vad AR-svar kommer att vara, men en rad nĂ€mner att man laddar djurmodeller, vilket bekrĂ€ftar att det finns Ă„tminstone nĂ„gon koppling. Jag vill inte göra för mĂ„nga gissningar om AR-svar, men min misstĂ€nksamhet Ă€r att det kommer att vara toppnivĂ„n som innehĂ„ller informationspaket som AR Animals, och expanderar till att inkludera andra i framtiden – kan jag föreslĂ„ dinosaurier.

<strÀng namn=answers_app_name>AR-svarstrÀng>
<strÀng namn=answers_service_general_failure_retry>Försök igenstrÀng>
<strÀng namn=answers_service_general_failure_title>Kunde inte ladda relaterade djur. Kontrollera din anslutning och försök igen.strÀng>Nya layouter:
/layout/answers_activity.xml
/layout/answers_layout.xml

Lekplats (var AR-klistermÀrken)

0 Shares