Mario Kart Tour för iOS och Android | Granskning, pris och funktioner

Mario Kart Tour för iOS och Android | Granskning, pris och funktioner 1

KÀnner till den senaste uppdateringen angÄende Mario Kart Tour. Tja, vad Àr nytt med det?

Den hÀr nyheten handlar om frislÀppandet av Mario Kart Tour. Den hÀr veckan, dvs. 25 september, verkar vara datumet för Mario Kart Tour enligt den senaste uppdateringen.

Det Àr den första populÀra tÀvlingsspel serie Nintendo, som kommer att finnas tillgÀnglig för nedladdning pÄ dina Android- och iOS-enheter.

Den utmÀrkta nyheten om Mario Kart Tour Àr att det kommer att vara den nya originalspelserien sedan 2017.

För Nintendo Switch, Mario Kart 8 Deluxe Àr en Wii U-spelversion som kommer att vara en samling av nya egenskaper för Nintendos bÀrbara konsol.

Mario Kart ser Super Mario-karaktÀrer hoppa i go-karts för att placera sina drivande talanger för att testa pÄ olika roliga sÀtt.

De fruktade blÄskal, speciella förmÄgor och power-ups Àr alla inkluderade, vilket gör det till en av de förstklassiga spelserierna. I veckan i september Àr detta multiplayer-spel instÀllt pÄ hit pÄ dina smarta enheter som iOS och Android.

LÄt oss ta en snabb titt pÄ dess kostnad, recensioner, funktioner och mer.

Vad Àr Mario Kart Tour?

Mario Kart Tour har en vÀska full av unika karaktÀrer, spÀnnande funktioner och ytterligare klassiska Mario Kart-kurser.

Det Àr en av bÀsta tÀvlingsseriespel inspirerad av verkliga stÀder med traditionella Mario Kart-kurser.

I trailern sĂ„g vi en kurs inspirerad av Paris, med en struktur av Eiffeltornet och de destinationer som kommer att finnas i ”turer” som roterar varannan vecka.

Du skulle inte tro att Nintendo ocksÄ fokuserar pÄ förmÄgan att spela med ett finger som i fallet med Super Mario Run, för att fÄ din Mario Kart att stÀlla in medan du stÄr i en fullsatt buss för att köra.

Enligt uppdateringarna, "Med bara en beröring kan du enkelt driva och styra och slÀnga destruktiva saker nÀr du kör för guldet i koppar laddade med nya standard Mario Kart-banor.

”I spelet handlar det inte alltid om mĂ„let för enskilda lopp. Men ocksĂ„ nya bonusutmaningar kurser krĂ€ver en unik strategi nĂ€r det gĂ€ller strategi och spel. Fantastiskt!

Nu ska vi lÀra kÀnna kostnaden.

LÀs ocksÄ: 10 bÀsta Fire Emblem-spel frÄn Nintendo

Hur mycket kostar det?

NĂ€r det gĂ€ller kostnaden för Mario Kart Tour kommer det att vara det ”Free-to-start”. Detta innebĂ€r att du kan Ladda Ner och spela den gratis pĂ„ din smartphone, nĂ€r sĂ„ behövs.

”Patrick O’Rourke, teknikanalytiker och chefredaktör för Mobile Syrup sa till Bloomberg att det senare kan finnas ett köp i appen.

Som andra Nintendo mobilspel. Det förutses att medan du laddar ner nya spÄr och karaktÀrer kommer det att ske ett köp i appen tillsammans med en grÀns för hur lÀnge du kan spela. "

Du mÄste undra om spelets annonseringsdatum!

NĂ€r kan jag spela det?

Nyligen nĂ€mnde det japanska spelbolaget genom att ”bekrĂ€fta” att spelet Ă€nnu var pĂ„ rĂ€tt spĂ„r för ett tidigt tillkĂ€nnagivande av 2019.

Den utgivningstiden för tidigt 2019 kom inte Ànnu, men nu har Nintendo infört ett mer exakt datum, dvs. 25 september, och du kommer att bli förvÄnad över att veta att spelet Àr tillgÀngligt för bÄde Android- och iOS-enheter. SÄ skynda dig och förregistrera dina enheter nu!

LÄt oss lÀra kÀnna dess funktioner och recensioner. HÀr har du.

Mario Kart Tour-funktioner

NÀr det gÀller Mario Kart Tour-funktioner, kommer förhoppningsvis spelet att bÀra alla de zoo-tyngdkraftselementen i 5-stjÀrnigt spel, dvs. Mario Kart 8: Deluxe och undervattens, som utan tvekan Àr den bÀsta serien du nÄgonsin har sett i ditt liv.

Elementet med namnet 'Tour' kan ge dig lite tips om spelet som antyder – “Nintendo kommer att lĂ€gga mer fokus pĂ„ multiplayer online, i tal med sin andra smartphone. RĂ€kna med online-topplistor, multiplayer-lopp och en vĂ€nmekaniker med mera. ”

Mario Kart Tour Review

Mario Kart Tour har officiellt brutit alla rekord med 10.1 miljoner över hela vÀrlden. Det Àr en enkel, mer tillgÀnglig och gratis att spela version och ett roligt racingspel i klassiska Mario Kart-serier.

NĂ€r du spelar spelet Ă€r styrningen lite ”Floaty” och Ă€r ganska utmanande. Kurserna Ă€r fulla av stora hopp, ramper, omedelbara faror, boostpaneler och mer.

Mario Kart som franchise Àr utan tvekan den största framgÄngsrika serien i Nintendos Lineup med 100+ enheter sÄlda under de senaste 27 Ären. Sammantaget sÀgs det att inga riktiga svaga platser finns i kÀrnuppstÀllningen.

Nu kommer du till Mario Kart Tour-utmaningsguiden. Vad har den med sig?

Mario Kart Tour Challenge Guide

Om du Ànnu inte har registrerat dig för det hÀr utmanande spelet kommer du att befinna dig under ingen framstegszon mot rörmÀrket. Men det finns ett sÀtt att komma in pÄ det.

1. VĂ€lj SNES Mario Circuit 1
2. VÀlj ett tecken pÄ tre objekt
3. VÀlj hjul med lÀgsta hastighet (viktigt för sandbagging)
4. VĂ€lj en ++ objekt lyckeglidare – För att öka chansen att fĂ„ önskat objekt.
5. VĂ€lj 50cc (mer bekvĂ€m att slĂ„ rör) – Enkel att slĂ„ rör.
6. För att brÀnna ut, Starta och tryck ner gaspedalen under nedrÀkningen. Kör i motsatt riktning pÄ banan tills du Àr pÄ 6: e eller 7: e plats och strÀva efter att stanna dÀr. Se till att du aldrig fÄr hopp eller gnistor.
7. AnvÀnd snabbt alla saker utom Mega Champinjoner.
8. Inaktivera autoobjekt i instÀllningsmenyn nÀr du har fÄtt mega.
9. VÀnta till det avsnitt dÀr tvÄ rör pÄ den högra halvan av vÀgen Àr dÀr och kör över dem, om de utförs korrekt. Grattis! Du trÀffade tre rör med en mega.
10. Upprepa eftersom det kan ta sex försök, enligt din tur med saker. Det Àr bra om du Àr lÄg pÄ stjÀrnor. Du kan lÄsa upp de 200 mynten med en babyförarens mÀrke, sÄ en ganska bonus för dig.