Mi Moji, Xiaomis Animoji kommer

Xiaomi har skapat Mi Moji, en funktion liknande den introducerades för första gÄngen av Apple med Animoji. Vad handlar det om? Det Àr möjligheten att skapa personliga emojis med vÄr röst och vÄra ansiktsuttryck och att kunna dela med vÄra kontakter.

I praktiken kan vĂ„r smartphone – tack vare den frĂ€mre kameran – kĂ€nna igen ansiktsuttryck genom att spela in videor. Med Xiaomi-appen kan anvĂ€ndaren vĂ€lja mellan 12 olika djur och spela in videor högst 10 sekunder. Videon kan dĂ€refter modifieras – till exempel genom att anvĂ€nda filter eller genom att byta röst – innan den delas pĂ„ sociala nĂ€tverk eller med vĂ„ra vĂ€nner.

Xiaomi Mi Moji

Applikationen har ett enkelt och intuitivt grÀnssnitt. Men för tillfÀllet har den Ànnu inte officiellt slÀppts och verkar fortfarande mycket instabil. Förmodligen kommer Xiaomi att infoga nya funktioner nÀr den slÀpper den officiella versionen som borde komma med MIUI 10, den senaste anpassningen av den kinesiska tillverkarens Android-baserade grÀnssnitt.

LÀs ocksÄ: Xiaomi Pocophone F1, Snapdragon 845 för 260 euro

Som förvÀntat, efter det Apple introducerade den nya Animoji-funktionen pÄ iPhone X, mÄnga utvecklare har försökt att emulera det med ofta mycket negativa resultat. Om Mi Moji skulle ge positiva resultat skulle det vara fördelaktigt att ha en egenutvecklad app med sÄdan funktionalitet. Som redan nÀmnts, ansökan Àr Ànnu inte tillgÀnglig den Google Play Store men om du inte kan vÀnta med att prova det kan du ladda ner APK-filen pÄ den hÀr lÀnken.


Toms rekommendation

Xiaomi Redmi 5 Plus det Àr en smartphone som kÀnnetecknas av ett utmÀrkt vÀrde för pengarna. Utrustad med Snapdragon 625 i par med 4 GB RAM och med 64 GB lagringsutrymme Àr det tillgÀngligt att köpa igenom Amazon mindre Àn 200 euro. Du hittar den pÄ den hÀr lÀnken.

0 Shares