MIUI 11 Àr officiellt tillgÀnglig för Xiaomi Redmi 8 och Redmi 8A

OcksĂ„ redmi 8 Ă€r Redmi 8A, som tidigare meddelats av tillverkaren, fĂ„ versionen “Global stabil“av MIUI 11. Distributionen av den senaste versionen av anvĂ€ndargrĂ€nssnittet startade för nĂ„gra veckor sedan och kommer att fortsĂ€tta Ă„tminstone till andra hĂ€lften av december. NĂ€stan 30 kommer att vara smartphones Xiaomi bekymrad.

redmi 8 och 8A borde ha fÄtt uppdateringen frÄn 13 november, men företaget beslutade tydligen att förutse distributionen. Faktum Àr att under dessa timmar börjar anvÀndarna fÄ uppdateringen Ätföljd av koden 11.0.1.0.PCPINXM.

MIUI 11 Àr officiellt tillgÀnglig för Xiaomi Redmi 8 och Redmi 8A 1

Trots att det var samma version, byggde för Redmi 8 har en vikt av 600 MB; den endast för Redmi 8A 544 MB. De Ätföljs ocksÄ av sÀkerhetsuppdatering frÄn oktober 2019. MIUI 11-versionen Àr baserad pÄ Android Pie och inte pÄ Android 10. Men det finns mÄnga nyheter införs, som redan sett i Xiaomi Mi 9: ett omdesignat grÀnssnitt, Turbo-videospel (designad för spelare), nÄgra ljud frÄn naturen, möjligheten att bÀttre hantera dina dokument, mÄnga optimeringar och Mörkt lÀge.

Uppdateringen hÄller pÄ att rullas ut. De involverade anvÀndarna kommer att fÄ en OTA-anmÀlan tack vare vilket det gÄr att installera den nya versionen.

0 Shares