MIUI 11: dessa kommer att vara nyheten om Xiaomi-uppdateringen

MIUI 11 kommer att inkludera nyheter i grÀnssnittet för att göra det mer intuitivt, förbÀttringar i kÀllan och en ny metod för fildelning.

Sista september 2019, Xiaomi meddelade att nÀsta uppdatering, MIUI 11, för sin smartphones baserat pÄ Android 10 Jag var redo för lansering. Ankomsten Àr emellertid intermittent, och det kinesiska företaget fortsÀtter att presentera nyheter om den nya uppdateringen i Global stabil version.

De mest slÄende funktioner som vi redan visste inkluderade förÀndringar och grÀnssnittsförbÀttringar för att göra det mer intuitivt, kÀllförbÀttringar och en ny metod för fildelning, förutom att inkludera förskott av Android 10.

Vilka nyheter ska vi se?

Först av allt Xiaomi kommer att förnya utformningen av grÀnssnittsikonerna som batteriet och andra tillstÄnd i sistema. Dessutom kommer denna uppdatering att ge anvÀndaren möjlighet att Àndra kalibrering av fÀrger pÄ skÀrmen för att passa deras intressen och smak.

Meddelandet om meddelandet kommer ocksÄ att genomgÄ förÀndringar i denna nya version, eftersom Xiaomi har beslutat att inkludera en ny funktionalitet i MIUI 11 som gör att anvÀndaren kan flytta framstegsfÀltet framÄt eller bakÄt.

MIUI 11: dessa kommer att vara nyheten om Xiaomi-uppdateringen 1

Xiaomi vÀlkomnar i detta scenario det mörka lÀget med MIUI 11 för att förbÀttra lÀsbarheten i hÀndelse av att anvÀndaren anvÀnder en app under natten. Vissa egna applikationer sistema sÄsom kalkylatorn, filhanteraren eller aktivitetslistan har Àndrats för att förbÀttra anvÀndbarheten.

Å andra sidan MIUI 11 Den innehĂ„ller förnybart lĂ€ge Always on Display och gör det möjligt för anvĂ€ndare att stĂ€lla in videor som bakgrundsbilder.

NÀr det gÀller överföring av filer har Xiaomi skapat den kallade funktionen Min andel för att skicka alla typer av filer till andra mobila enheter som har Android 10 eller högre.

Slutligen Àr en annan av dess nyheter i utgÄvan av bilder av galleriet, eftersom de har införlivat nya filter sÄ att anvÀndare har fler alternativ nÀr de retuscherar sina fotografier.