Motorola Razr skadas efter att ha veckats 27 000 gÄnger

den Motorola Razr av mÄnga anses vara den bÀsta flexibla smarttelefonen idag.

Men som vi vet kommer testfilmer snart att se ut för att utvÀrdera utrustningens styrka och hÄllbarhet. SÄledes fann ett nyligen testat Motorola Razr att vecken Àr skadade efter att ha veckats 27 000 gÄnger.

Motorola Razr skadas efter att ha veckats 27 000 gÄnger 1

NÀr smartphones ger nÄgot annorlunda och innovativt, Àr det naturligt att Internet fylls med videor med olika tester för att analysera utrustningens hÄllfasthet och hÄllbarhet, som till exempel med iPhone 8.

Trenden smartphones ska vara flexibel nu och naturligtvis Àr konsumenten intresserad av motstÄndet hos 'gÄngjÀrnen' som fÄr skÀrmen att vikas.

Motorola Razr, som lanserades i november 2019, har nu testats.

Motorola Razr skadas nÀr den viks 27 000 gÄnger

Motorola Razr stresstest utfördes av CNET, genom en maskin som heter FoldBot. Denna maskin var konfigurerad för att öppna och stÀnga smarttelefonen, i en snabbare takt, tills Motorola Razr visade nÄgra tecken pÄ slitage eller skador.

Efter cirka 3h30 av detta test kunde maskinen inte lÀngre böja Rarz, det beror pÄ att smarttelefonen skadades.

Se videon:

I balans var Motorola Rarz vikta ungefÀr 27 000 gÄnger tills viken gav sig och skadades. Men skÀrmen fortsatte att fungera.

SÄledes motsvarade verkligheten inte förvÀntningarna om att utrustningen kunde hanteras vikas cirka 100 tusen gÄnger.

Detta resultat visar ocksÄ att nÀr man öppnar och stÀnger Motorola Razr mellan 80 till 150 gÄnger om dagen, kan det drabbas av vissa fel inom 6 mÄnader till ett Ärs anvÀndning.

Motorola reagerade … och gillade inte testet alls

Efter avslöjandet av testet reagerade Motorola med missnöje och tillade att testet inte motsvarar verkligheten.

pÄ Twitter, varumÀrket lÀmnade följande svar:

Maskinen som CNET anvÀnde för att testa Razr var inte konstruerad eller kalibrerad korrekt för enheten. Testresultaten Äterspeglar inte Razrs hÄllbarhet.

Dessutom lÀmnade Motorola en tweet med en ny testvideo för Motorola Razr, som han kallar "det verkliga testet".

Direkt till CNET lÀmnade Motorola följande förtydligande:

(The) razr Àr en unik smartphone med ett dynamiskt fÀllsystem för clamshell till skillnad frÄn nÄgon enhet pÄ marknaden. SquareTrades FoldBot Àr helt enkelt inte utformad för att testa vÄr enhet. DÀrför sÀtter alla tester som körs med denna maskin otillbörlig stress pÄ gÄngjÀrnet och tillÄter inte telefonen att öppna och stÀnga som avsett, vilket gör testet felaktigt. Det viktiga att komma ihÄg Àr att razr genomgick omfattande cykeltÄlighetstest under produktutveckling, och CNETs test Àr inte en indikation pÄ vad konsumenter kommer att uppleva nÀr de anvÀnder razr i den verkliga vÀrlden. Vi har alla förtroende för razrs hÄllbarhet.

Å andra sidan erkĂ€nner CNET sjĂ€lv ocksĂ„ att testmaskinen ursprungligen utvecklades för att testa Galaxy Fold, som lĂ€mnade efter att ha fördubblats 120 000 gĂ„nger, sĂ„ att anpassa sig till Razr kanske inte Ă€r den mest lĂ€mpliga.

Vi pĂ„minner dig om att Motorola Razr kommer att kosta 1.499 dollar, det vill sĂ€ga ungefĂ€r 1.370 €. För detta belopp Ă€r det bra att det klarar mer Ă€n 27 tusen gĂ„nger för att fördubblas.


LÀs ocksÄ:


0 Shares