mSpy, hur man spionerar pÄ smartphones

mSpy, hur man spionerar pÄ smartphones 1

mSpy, hur man spionerar pÄ smartphones Àr ett program som kan spÄra mobiltelefoner medan det förblir helt osynligt, utan att glömma hur det lÄter dig hÄlla kontroll över alla aktiviteter som utförs frÄn din smartphone, frÄn att ringa upp till meddelanden, till positionen geografisk och alla typer av information eller data som matas in frÄn tangentbordet.

Det Àr en applikation som har kompatibilitet med de viktigaste operativsystemen för smarttelefoner pÄ marknaden, t.ex. Android, iOS, BlackBerry, Symbian och Windows Telefon.

MSpy-appen Det utvecklades med avsikt att göra förÀldrar tillgÀngliga för ett verktyg för att hÄlla kontroll över allt som deras barn gör med sin smartphone.

Men i verkligheten finns det ocksÄ en AffÀrsversion, avsedd för företag och kan förhindra risken för lÀckage av kÀnslig information pÄ arbetsplatsen.

I verkligheten Àr det tvÄ rÀttsliga situationer som kan accepteras, Àven om de kanske inte Àr helt acceptabla. Problemet Àr dock att den hÀr applikationen ocksÄ kan anvÀndas av nÄgon angripare, som inte Àr förÀlder och inte har ett företag, men som vill spionera pÄ en annans mobiltelefon.

Appen MSPY verkar förbÀttra fullstÀndig intractability: i ett nötskal kommer den spionerade personen aldrig att veta om den inte fÄr höra.

Ganska oroande, Àven om appen inte bara krÀver en att arbetafysisk installation, men ocksÄ en betalning av en mÄnadssumma mellan 30 och 50 euro.

0 Shares