NĂ€r allt kommer Samsung Galaxy S11 kanske inte finns! Vet orsaken

Ryktena var överflödiga och alla garanterades att komma till Samsung Galaxy S11 nĂ€sta februari 2020 … Men det kanske inte Ă€r riktigt lika berĂ€knat!

Den sydkoreanska tillverkaren ryktas förbereda en förÀndring i nomenklaturen som anvÀnds för sina modeller. Din nÀsta high-end har nu bytt namn.

NĂ€r allt kommer Samsung Galaxy S11 kanske inte finns! Vet orsaken Galaxy S20

Det var 2010 dÄ Samsung introducerades till vÀrlden Galaxy S. Denna smartphone var en milstolpe i branschen och skapade en dynasti som har förnyats idag. Varje Är lanserar den sydkoreanska tillverkaren en eftertrÀdare i en nomenklatur som följts: S2, S3, S4, etc.

I detta avseende rykten om eftertrÀdaren till Galaxy S10 rapporterade existensen av Samsung Galaxy S11! Trots all hittills information verkar det som om Samsung kommer att Àndra den nomenklatur som anvÀnds i dess smartphones Top.

NĂ€r allt kommer Samsung Galaxy S11 kanske inte finns! Vet orsaken 1

NĂ€r allt kommer det hypotetiska Galaxy S11 kan vara Galaxy S20 …

AnvÀndaren @UniverseIce pÄ Twitter Det har varit den största kÀllan till rykten och lÀckage av information om Samsungs nÀsta high-end. Detaljer om deras kameror, design och skÀrm har redan slÀppts.

Trots detta har det först nyligen tillkÀnnagett den Àndring som det sydkoreanska företaget kommer att genomföra. IstÀllet för att styla dig sjÀlv Galaxy S11 kommer tydligen att vara Samsung Galaxy S20.

Om detta hÀnder kommer Samsung inte att vara den första tillverkaren av smartphones att göra det! Huawei gjorde samma sak nÀr den gick frÄn P10 till P20 i stÀllet för P11 och har sedan dess antagit denna sekvens. LÀgger till sortiment Galaxy S, rykten tyder pÄ att detta ocksÄ kommer att gÀlla inom intervallet Galaxy Note.

Uppenbarligen Àr denna information inte officiell, men informationen som slÀppts av den hÀr anvÀndaren har varit sant! Vi vÀntar pÄ tillkÀnnagivandet frÄn Samsung. Oavsett nomenklatur förvÀntas din nÀsta high-end presenteras den 18 februari 2020.

NÀr allt kommer omkring smartphones frÄn Samsung och Apple slÀpp inte sÄ mycket strÄlning