New Honor View30: Topp hårdvara men utan Google-tjänster

Honor, ett Huawei-märke, har just introducerat sina nya View30- och View30 Pro-modeller. vilket vanligtvis övas av tävlingen!

Möt det nya toppmärkeerbjudandet från Kina som säkert kommer att tilltala användare som letar efter en mobiltelefon i denna prisklass.

Honor introducerar V30-modeller: toppmaskinvara till ett pris under konkurrensen

Vid ett evenemang i Beijing, Kina, avslöjade Honor sitt nya smartphones top notch! View30-serien består av två modeller: en basmodell och Pro-modellen. Dessa modeller, och tillverkaren själv, är avgörande för att Huawei förblir konkurrenskraftigt i detta lågkostnadsdelar.

Därför har den kinesiska tillverkaren fyllt denna utrustning med hårdvara på den nivå som är den bästa den kan skapa idag. SoC är Kirin 990 Рsom utrustar Mate 30 Pro Рoch har också dockat Balong 5000-modemet för att ge 5G-anslutning i basmodellen. Pro-varianten har ett 5G-modem helt inbäddat i chipet. De är alltså de första smartphones från Honor för att stödja nästa generations mobilnät!

New Honor View30 har kommit: Topp hårdvara men inga Google-tjänster

Skärmen är 6Tum med 1080p upplösning och IPS LCD-teknik. Vad beträffar dess design är det som sticker ut bäst hålrummet för de två främre kamerorna: en 32 MP och en ultrabrett 8 MP.

Något där smartphones Huawei's är marknadens bästa, det är i laddningshastighet! Honor View30s följer de senaste lösningarna från moderbolaget genom att använda den 40 W snabbladdning som vi till exempel hittar på Huawei P30 Pro, men realme och OPPO är för närvarande riktmärket i detta avseende.

Batteriet till 4.100 mAh av Pro-modellen och 4.200 mAh basmodell laddar 70% på cirka 30 minuter och Pro stöder till och med trådlös laddning upp till 27 W.

New Honor View30: Topp hårdvara men utan Google-tjänster 1

På baksidan kan vi hitta tre kameror. Mellan de två modellerna, även om de har samma antal sensorer, finns det flera skillnader. Pro-modellen sticker ut för sin 12 MP ultravinklade snarare än 8 MP. Huvudkamera är 40 MP, men OIS finns bara på Pro och har en något större bländare (f /1.6 vs f /1.7). När det gäller den tredje sensorn, telefoto, är den densamma på båda modellerna.

Slutligen tr√§ffar Honor View30 marknaden med Android 10 … Men utan Google Play-tj√§nster! Det √§r f√∂rmodligen anledningen till att de f√∂r n√§rvarande endast finns tillg√§ngliga p√• den kinesiska marknaden.

I Kina, utf√∂r en direkt konvertering, basmodellen med 6 GB RAM och 128 GB intern lagring kostar 425 euro. Om du vill ha versionen med 8 GB RAM, detta kostar 477 euro. Honor View30 Pro finns med 8 GB RAM och 128/256 GB intern lagring. Priserna varierar fr√•n 502 ‚ā¨ till 541 ‚ā¨.

F√∂rutom smartphonesHonor investerar ocks√• i smarta armband …

New Honor View30: Topp hårdvara men utan Google-tjänster
4.5 (90.67%) 15 Votes