NOS lanserar NOS Kids-tariff för 5€ och NOS Safe Net-erbjudande

Vi Ă€r nĂ€ra World Children's Day. I Ă„r kommer det att bli annorlunda, men det betyder inte att det kan bli vĂ€rre. Eftersom vi befinner oss i en Ă„teruppfinningsfas tillkĂ€nnagav NOS idag att den kommer att lansera NOS Kids-tariffen för 5€.

Ta reda pÄ hur detta erbjudande fungerar.

NOS lanserar NOS Kids-tariff för 5€ och NOS Safe Net-erbjudande

NOS Kids tariff lÄter dig ringa 10 nummer du vÀljer

O NOS Kids tariff bestÄr av en mobiltjÀnst designad för de smÄ som anpassar sig till barnets Älder, vilket sÀkerstÀller sÀkerhet och förÀldrakontroll (innehÄll och aktivitetshantering) genom NOS Safe Net och NOS Kids App.

Förutom mobiltjÀnsten inkluderar NOS Kids-tariffen fri tillgÄng till innehÄllstjÀnsten i strömning, Mini NOS Play som ger mer Àn 3.500 innehÄll, inklusive filmer och barnserier. Dessa och alla tusentals serier och favoritserier som visas pÄ TV kan ses överallt och i full sÀkerhet genom NOS Kids-appen.

Sammanfattningsvis kan barn:

    ringa och ta emot obegrĂ€nsade samtal till en grupp om 10 nummer som valts av förĂ€ldrar. Den har internettrafik för Ă„tkomst till onlineinnehĂ„ll – inklusive 25 GB NOS Kids-app, 2 GB Youtube 1 GB data – alltid sĂ€kert med NOS Safe Net. FĂ„ tillgĂ„ng till filmer, serier och tecknad film gratis med NOS Kids-appen

NOS lanserar NOS Kids-tariff för 5€ och NOS Safe Net-erbjudande

Vi ses senare 3 Juni gör NOS NOS-paket tillgĂ€ngligt för nya medlemmar 4 med UMA-lĂ„da och 200 Mbps hastighet, ett 10 GB-kort och ett NOS Kids-kort för endast 64,99 €. Under kampanjperioden Ă€r det dessutom möjligt att lĂ€gga till ett tredje 10 GB-kort för bara € 15 (med en rabatt pĂ„ €5 ingĂ„r). NOS Kids-tariffen Ă€r ocksĂ„ tillgĂ€nglig för att lĂ€gga till andra kvalificerade paket för €499 / mĂ„nad.

Erbjudande av 6 mÄnader med NOS Safe Net nÀr du köper ett urval av barnutrustning

FrĂ„n den 29 maj till den 15 juni kommer NOS ocksĂ„ att lansera en rabattkampanj pĂ„ 70 € för inköp av Samsung A40, den smartphone som rekommenderas för de smĂ„, till vilken den lĂ€gger till ett specialerbjudande för att sĂ€kerstĂ€lla större sĂ€kerhet: sex mĂ„nader NOS Gratis Safe Net, antivirus- och förĂ€ldrakontrolltjĂ€nsten frĂ„n NOS.

LĂ€s ocksĂ„ …

0 Shares