ny Fortnite försvinnande punkt till Fortnite Denna tvÀrhÀndelse X

Fortnite det Àr i mitten Fortnite X Mayhem crossover-evenemang som marknadsför det nya Borderlands-spelet. Enligt detta Fortnite LÀckor, verkar det Fortnite Crossover X Àr nÀsta i kalendern.

Epic packad Fortnite med en crossover-hÀndelse under det senaste Äret. Vi har redan Fortnite X Avengers, Fortnite X konstigaste saker, Fortnite X Jumpman och Fortnite X Mayhem för att nÀmna nÄgra.

att Fortnite X Mayhem kommer att pÄgÄ till 10 september, men nÄgra nya lÀckor leder till nÀsta evenemang pÄ dagordningen: Fortnite Denna X.

Det: kapitel 2 slÀpp i 6 September, sÄ Epic kommer förmodligen att vara vÀrd för detta evenemang nÀsta vecka, strax efter Fortnite X Mayhem-evenemanget Àr slut.

HÀr Àr lÀckorna som ledde till crossover-hÀndelsen.

Pennyvis crossover

Denna Illinois-ljudfil lade till denna uppdatering.
Fortnite kapitel 2 Samarbeta med utmaningar? pic.twitter.com/yV2hiEIwbX

– HYPEX – Fortnite LĂ€ckor och nyheter (@HYPEX) 27 augusti 2019

Den hÀr ljudfilen Àr helt fel. Detta Àr helt klart Pennywises skratt, som pekar pÄ en crossover-hÀndelse under de kommande veckorna.

Men det Àr inte allt som finns i spelfilerna. Vi har ocksÄ en fil som heter "LÀskiga ballonger". Som ni ser Àr det bara det.

DET FÖRSTA LJUDSPELET, PASNYWISE NU FILEN kallade CREEPY-BALLONEN! ?? 100% CROSSOVER !! pic.twitter.com/plC8Y5vk3D

– HYPEX – Fortnite LĂ€ckor och nyheter (@HYPEX) 27 augusti 2019

Dessa tvÄ filer rÀcker för att nÀstan bekrÀfta a Fortnite X Detta Àr en korshÀndelse Fortnite X Mayhem-evenemanget Àr slut. Vi har sett ett antal liknande föreningar tidigare, och en sÄdan högprofilfilm verkar lÀmplig för Fortnite.

NÀr det gÀller kosmetika Àr Pennywise den enda ikoniska karaktÀren i detta, vilket innebÀr att vi troligtvis har denna hud. Fortnite. Ballongerna kan vara Back Bling eller uttryckssymboler förknippade med Pennywise, och vi kan hoppas fÄ en chans att anvÀnda Pennywise för att skratta genom emoten ocksÄ.

Är du nöjd med hĂ€ndelsen eller Ă€r du för arg pĂ„ Turbo Build-nörden för att se nĂ„got positivt? Fortnite? BerĂ€tta Twitter @FortniteTracker.