Ny uppdatering för ASUS Zenfone 6 inkluderar kameraförbÀttringar

Zenfonen 6 har varit en av de bÀsta överraskningarna inom smartphonebranschen i Är. Asus har tillverkat Android-telefoner i flera Är, men den utmÀrkta designen, flaggskeppspecifikationerna och den lÄga prislappen pÄ 499 dollar för ZF6 gjorde den starkt konkurrenskraftig med OnePlus-enheter. En ny uppdatering rullas ut för enheten som gör den Ànnu bÀttre, med förbÀttringar av kameran, strömförbrukning och mer.

Ny uppdatering för ASUS Zenfone 6 inkluderar kameraförbÀttringar 1

Uppdateringen har ett versionnummer 16.1220.1906.167 och rullar lÄngsamt ut till enheter över hela vÀrlden. Asus sÀger att kamerakvaliteten har förbÀttrats, strömförbrukningen Àr mer optimerad och samtalskvaliteten borde vara lite bÀttre. HÀr Àr den fullstÀndiga vÀxeln:

FörbĂ€ttrad kamerastabilitet. LĂ€gg till Mobile Manager & Cleanup Launcher Shortcut. Optimerad kamerakvalitet – EIS Optimerad för videoinspelning. Optimerad kamerakvalitet – Optimerad textur för supernattslĂ€ge och brusreducerande. Optimerad kamerakvalitet – togs bort kvĂ€llens fĂ€rg i supernattslĂ€ge. Optimerad kamerakvalitet – fixerade vippmekanismen i panoramalĂ€ge. AllmĂ€n system- och appstabilitet förbĂ€ttrades. Ökat beröringsljud pĂ„ / av för att vĂ€xla. Optimerad strömförbrukning. Optimerade översĂ€ttningsstrĂ€ngar. Ordna om positionen “Dra tillbaka kameran” till första sidan vid snabbinstĂ€llningar. FörbĂ€ttrad samtalskvalitet.

Om du kÀnner dig modig, tillÄter Asus dig att blinka uppdateringen manuellt, men det Àr nog bÀst att vÀnta tills OTA nÄr din telefon normalt.

KĂ€lla:
Asus ZenTalk (1,
2,
3,
4)

Försök rulla

0 Shares