Nya iPhones för 2020 kommer att erbjuda 6 GB RAM för de mest krÀvande anvÀndare

Nya iPhones för 2020 kommer att erbjuda 6 GB RAM för de mest krÀvande anvÀndare 1

Som rykten om Apple2020 iPhone-sortimentet börjar ta sig upp, vi börjar se en tydligare bild av hur företagets höstuppstÀllning kan se ut.

En ny forskningsanteckning knuten av UBS: s analytiker Timothy Arcuri och Munjal Shah (via MacRumors) förutspÄr att minst tvÄ av Ärets modeller kommer att spela 6 GB RAM, vilket skulle resultera i betydande prestandaförbÀttringar för de mest prestandakrÀvande iOS-anvÀndare.

SÄ hÀr ser analytikerna att hösten 2020-uppstÀllningen bryts ned:

    5.4-inch iPhone: 4 GB RAM-kamera, bakkamera med dubbla linser.6.1-inch iPhone: 4 GB RAM-kamera, bakkamera med dubbla linser.6.1-inch iPhone: 6 GB RAM, tre-linsa bakre ToF-kamera.6.7-inch iPhone: 6 GB RAM, tre-linsa bakre ToF-kamera.

Detta överensstÀmmer till stor del med en annan rapport via Barclays, men ökar ocksÄ förvÀntningarna pÄ den andra 6.1-inch iPhone.

Baserat pĂ„ denna förutsĂ€gelse och andra rapporter börjar det se ut som 5.4-inch och en av 6.1-inch enheter kommer att vara "iPhone 12 och iPhone 12 Plus”Modeller. De kommer i princip att vara eftertrĂ€dare till iPhone 11, bara tillgĂ€ngliga i tvĂ„ storlekar.

Den andra 6.1-inch enhet och 6.7-inch-enheten kommer dĂ„ i huvudsak att vara "iPhone 12 Pro"Och"iPhone 12 Pro Max”Enheter med avancerade specifikationer och kamerafunktioner.

Denna förĂ€ndring innebĂ€r ocksĂ„ att basnivĂ„n och mindre av “Pro” -modellerna kommer att se sin bildstorlek bultad upp till 6.1 tum frĂ„n 5.8 inches.

För att vara tydlig Àr dessa monikers bara förutsÀgelser pÄ denna punkt. Det Àr oklart hur Apple kommer att differentiera modellerna i Är nÀr det gÀller pris och namngivning. Det Àr sÀrskilt sant eftersom alla fyra av dessa enheter förvÀntas spela OLED-skÀrmar och 5G-stöd.

Apple förvĂ€ntas ocksĂ„ debutera en iPhone 8 eftertrĂ€dare som behĂ„ller Touch ID och 4.7-fĂ€rgad formfaktor under första halvĂ„ret i Ă„r. Även om det vanligtvis kallas “iPhone SE 2, Är det mer troligt att enheten kommer att kallas iPhone 9.

Dessutom, Apple kan till och med lansera en "iPhone 9 Plus ”ocksĂ„ i Ă„r, vilket ger det totala antalet nya iPhoner upp till sex. Naturligtvis, med ett ryktet byte till ett halvĂ„rligt iPhone-utgivningsformat, kan en modelltung sortiment som den som ryktas vara mer meningsfull.