Nyheten som WhatsApp kommer med 2020

Nytt Är, nytt liv. Det var vad WhatsApp-utvecklarna var tvungna att tÀnka efter att ha meddelat nyheten att applikationen kommer att fÄ 2020. Vill du veta vad deras innovationer Àr? Vi sÀger dig.

anlÀnder 2020 med mÄnga nya funktioner och det första av allt kommer frÄn mobilmeddelandeapplikationen WhatsApp. I den sista delen av förra Äret förklarade utvecklaren att det skulle vara det stora förÀndringar. DÀrefter berÀttar vi vad som Àr nyheterna om WhatsApp för 2020.

Slutet pĂ„ WhatsApp … för vissa

En av nyheterna med Whatsapp Àr att ansökan Det kommer att sluta fungera i vissa terminaler. vad mobil Kommer de som pÄverkas av denna förÀndring?

Svaret finns i förÄldring och i sÀkerhet. Mobilerna som finns kvar av plattformen har en version av sin sistema operativo mycket gammal

De terminaler som kommer att pÄverkas Àr de telefonerna Android vars version Àr 2.3.7 eller lÀgre. den iPhone har iOS 8 eller en tidigare version De kommer inte heller att kunna anvÀnda applikationen och slutligen om din terminal innehÄller sistema operativo Windows telefon, oavsett version, kommer de inte att kunna anvÀnda WhatsApp.

Nyheten som WhatsApp kommer med 2020 1

Vilka rekommendationer finns det för att fortsÀtta med applikationen pÄ en gammal mobil? Det finns tvÄ alternativ. Den första Àr att ta reda pÄ om vi kan uppdatera den sistema av vÄr enhet och dÀrmed uppnÄ en förlÀngning pÄ minst ett Är. Det andra alternativet Àr köp en ny mobil.

Egen webblÀsare

En logisk förbÀttring för ansökan nÀr det började lÄta lÀnkar spela videor frÄn andra plattformar utan att lÀmna chatten.

Denna nyhet gör det möjligt att öppna lÀnkar till sÀkert sÀtt och utan att behöva lÀmna chatten i bakgrunden. Det bör sÀgas att denna nyhet ocksÄ finns i telegram.

Fotofilter

Applikationen kommer att förbÀttra förmÄgan att ta bilder Och dela dem.

AnvÀndare förvÀntas anvÀnda filter och utför bumeranger som det hÀnder med Instagram.

SjÀlvförstörande meddelanden

En annan nyhet med WhatsApp 2020 Àr att vi kommer att ha förmÄgan att göra det sjÀlvförstörelse vÄra meddelanden utan spÄr.

Tidigare kunde vi ta bort vÄra meddelanden inom en tidsperiod etablerad. Nu, med denna nyhet, kan vi stÀlla in nÀr kommer meddelandet som kan vara sjÀlvförstörande en timme, en mÄnad eller till och med ett Är.

Denna funktion innehĂ„ller ocksĂ„ den signal, som betraktas av anvĂ€ndare som den sĂ€kraste applikationen pĂ„ grund av dess kryptografiska protokoll Öppen kĂ€llkod

Identifiera en anvÀndare via QR-kod och undvik oönskade grupper

En annan likhet som mycket liknar Instagram. Snart tillÄter det oss att generera en QR-kod av vÄr profil sÄ att andra kontakter kan rÀdda oss i sina kontakter.

År 2019 WhatsApp Han har arbetat för att förhindra att folk ingĂ„r i oönskade chattgrupper. Det förvĂ€ntas att denna förbĂ€ttring kommer att komma fram i mitten av Ă„ret dĂ€r anvĂ€ndaren kan etablera ett mer begrĂ€nsat intervall över vem kan lĂ€gga till till en grupp och vem gör inte det De kan inkludera i den gruppen.

SĂ€tt kategorier till kontakter

Detta Àr en av nyheterna med WhatsApp 2020, i detta fall för affÀrsplattformen WhatsApp Business.

Denna förbÀttring gör det möjligt företag segmentanvÀndare. Det förvÀntas utvidgas till alla och kan bli ett alternativ till andra plattformar som slack eller Microsoft-team.

Kort sagt, en radikal förÀndring av den mest anvÀnda applikationen vÀrlden över. Vill du gilla dina anvÀndare?