Nyheter: DigiTimes rapport uppger att Nintendo kommer att lansera en ny Nintendo Switch modell i mitten av 2020 & Pokémon Double XY mod slÀppt för 3DS!

Med förra veckan att vara sÀrskilt generös mot Sonys konsoler som PS4 & PSVita nÀr det gÀller scennyheter, Àr det idag Nintendos tid att lysa med nÄgra intressanta nyheter som rör bÄde Switch & 3DS.

Switch Ryktet: DigiTimes hÀvdar att Nintendo kommer att introducera nytt Switch modell i mitten av 2020 med produktion som snart pÄgÄr

Nyheter: DigiTimes rapport uppger att Nintendo kommer att lansera en ny Nintendo Switch modell i mitten av 2020 & Pokémon Double XY mod slÀppt för 3DS! 1

Med Nintendo Switch som sÀljer som heta kakor i december, verkar Nintendo göra saker riktigt Àven om vissa sÀger att utgivningen av XBOX Series X & PS5 kan tÀnkas försÀljningen trots att dessa konsoler riktar sig till olika marknader

Med Switch har ursprungligen lanserat i början av mars 2017, kommer det att fira sin 3-Ärsdag pÄ mindre Àn 2 mÄnader som betyder att konsolen nÄr mitten av sin livstid om mÀtningar frÄn tidigare generationer beaktas.

Som ett resultat av detta har det ryktats lÀnge om att Nintendo kanske planerar nÄgon form av hÄrdvaruuppdatering för Switch, kanske liknande det Sony / Microsoft gjorde med PlayStation 4/ XBOX One nÀr de nÄdde deras 3-4 Ärsmarkering genom lanseringen av PlayStation 4 Pro respektive XBOX One X som förbÀttrade prestanda och media / grafikfunktioner samtidigt som de bibehÄller full bakÄtkompatibilitet.

Nu har dessa rykten stöttats av en rapport frÄn DigiTimes, en taiwanesisk industridagstidning, som sÀger att Nintendo kommer att starta "volymproduktion"Av det nya Switch modell nÄgon gÄng mot slutet av Q1 2020 (jan-mars) med en officiell utgÄva nÄgon gÄng i mitten av 2020. Det mÄste emellertid noteras att branschtidningar inte alltid ger fullstÀndig information sÄ att DigiTimes rapport bör behandlas med försiktighet Àven om de har varit korrekta nÄgra gÄnger tidigare, till exempel nÀr de korrekt förutspÄdde det Apple skulle öka skÀrmstorleken pÄ deras startnivÄ $ 329 iPads till 10.2" förra Äret.

SlÀppandet av en ny Switch modell kan sÀnka kostnaden för modeller som för nÀrvarande finns pÄ marknaden och som enligt uppgift Àr fullt kompatibla med Team Xecuters nya hacking-lösning sÄ det Àr nyheter att man sÀkert bör hÄlla ett öga pÄ!

3DS release: Pokémon Double XY Mod Alpha 1 slÀppte!

ÖvergĂ„ngen till Nintendos andra bĂ€rbara, Nintendo 3DS har precis sett lite kĂ€rlek nĂ€r det gĂ€ller gme modding med utgivandet av PokĂ©mon Double XY av Saiklex, en scenmedlem som ocksĂ„ stĂ„r bakom PokĂ©mon Emerald Double Edition.

Nyheter: DigiTimes rapport uppger att Nintendo kommer att lansera en ny Nintendo Switch modell i mitten av 2020 & Pokémon Double XY mod slÀppt för 3DS! 2

Om du Àr ett dubbelslagsfan, kommer den hÀr moden sÀkert att intressera dig, Àven om du tÀnker pÄ att den fortfarande Àr i Alpha-status!

Denna mod, som för nÀrvarande Àr i Alpha-scenen och Àr kompatibel med Pokémon X & Y, kommer med följande funktioner:

  • Förvandlar alla trĂ€nareslag till dubbla slag dĂ€r du bekĂ€mpar 2v2 PokĂ©mon tillsammans för att krydda spelet
    • Just nu har bara striderna till Grant, den andra gymledaren, omvandlats till dubbla strider
  • Extra PokĂ©mon lĂ€ggs till pĂ„ mötenstabeller Ă€ven om det inte finns fler Ă€n 8 per zon och de ersĂ€tter mestadels PokĂ©mon som redan har sett nĂ„gon annanstans
  • Möjligheten att möta varje PokĂ©mon pĂ„ ett eller annat stĂ€lle och göra PokĂ©marts lager mer anvĂ€ndbar – Dessa funktioner ska implementeras i kommande versioner av mod

Det Àr viktigt att sÀga att spelet Eftersom detta Àr den första alfa, finns det ocksÄ nÄgra kÀnda problem som du bör kolla in i lÀnken nedan.

För att ta Pokémon Double XY, följ denna lÀnk och ladda ner moden för Pokémon-titeln som du vÀljer (X eller Y) och följ instruktionerna i avsnittet "Ladda ner". Du fÄr donera nÄgra dollar till Saiklex pÄ Ko-fi att uppskatta hans insatser.

Slutsats

I andra nyheter heter ett Cydia Impactor-alternativ AltDeploy av pixelomer har slÀppts för macOS vilket till slut möjliggör installation av IPA: er pÄ iOS-enheter med ett gratis konto pÄ ett enkelt sÀtt. Detta slÀpptes pÄ grund av Apple beslutar att bryta Cydia Impactors funktionalitet en stund tillbaka med ett meddelande som klagar över att XCode 7.3 eller senare krÀvdes för att underteckna applikationer.

InlÀgget Nyheter: DigiTimes rapport anger att Nintendo kommer att lansera en ny Nintendo Switch modell i mitten av 2020 & Pokémon Double XY mod slÀppt för 3DS! visades först pÄ Wololo.net.

0 Shares