Nyhetsflödet av Instagram Kommer det att vara kronologiskt igen?

Instagram Det Àr utan tvekan ett av dagens populÀraste sociala nÀtverk. Hans stil att publicera frÀmst visuellt innehÄll har gjort det mycket attraktivt, sÀrskilt för nya generationer.

I flera Är har det sociala nÀtverket förnyats med avsikt att bli allt mer beroendeframkallande och underhÄllande. Bland en av hans största förÀndringar var ombyggnaden av hans News Feed.

Tidigare, i den, kunde du se publikationer frÄn anvÀndare följt helt enkelt i den ordning de hade monterats pÄ nÀtverket. nu, Instagram Den har en algoritm som kombinerar dessa publikationer med innehÄll som den anser kan vara av intresse för anvÀndaren. Och dessutom presenteras dessa inlÀgg för det i relevansordning snarare Àn förekomst.

Är det kronologiska nyhetsflödet tillbaka?

https://editorial.designtaxi.com/editorial-images/news-InstagramChronological230318/Instagram-Chronological-Feature-News-Ă„terkoppling1.jpg

Vid den tiden förÀndringen av InstagramÀven om det gjorde News Feed till ett mer rörligt utrymme, mottogs det inte sÄ bra av alla. Men hittills hade de som inte var nöjda bara tÄlit det.

Nu har ett nytt ryktet kommit att den kronologiska ordningen kan ÄtergÄ till webbplattformen. Allt detta tack vare en publikation av Jane Manchun Wong, en forskare som sjÀlvstÀndigt anvÀnder omvÀnd teknik pÄ appar för att upptÀcka eventuella fel och dolda sÄrbarheter.

Med denna publikation kan vi se att det Àr möjligt att en ny funktion som inte avbryter det aktuella nyhetsflödet, men kompletterar den, ligger inom planerna.

SÄ hÀr Àr den nya funktionen Instagram

https://iunlocked.org/wp-content/uploads/2020/02/1581852904_528_Nyhetsflodet-av-Instagram-Kommer-det-att-vara-kronologiskt-igen.jpg

Tydligen kommer funktionen att aktiveras som ett meddelande pÄ plattformen. Den kommer att innehÄlla en lista över alla publikationer av vÀnner och kÀndisar som anvÀndaren följer och de inlÀgg som de har gjort medan anvÀndaren har varit frÄnvarande.

PÄ det hÀr sÀttet, om du vill komma ikapp, kan du rÀkna med det publiceringsantal som den hÀr meddelandet erbjuder dig. Sedan, om du vill göra en lÀngre resa, upptÀcka nya rekommendationer och kanske Àldre inlÀgg som inte Àr berÀttigade till rÀkningen, kan du anvÀnda det vanliga nyhetsflödet i det sociala nÀtverket.

AllmÀnhetens reaktion

https://miro.medium.com/max/657/1* MQ4odPQd_D5avrR8m9uisg.png

Som vi nÀmnde var för nÀrvarande förÀndringen av nyhetsflödet inte sÀrskilt attraktiv för anvÀndare. Sedan brukades de till den enklaste och mycket mindre beroendeframkallande modellen.

Men nÀr tiden gick föll den anpassade pÄ dem och plattformen led inte nÄgon förlust av anvÀndare för den. Men nu nÀr de försöker fÄ en del av dessa ursprungliga funktioner har lÀngtan efter den hÀr stilen ÄtervÀnt.

Uppenbarligen kommer den nya funktionen att vara varmt vÀlkommen pÄ grund av den nostalgi som vaknar hos anvÀndare. Men, för att vara sÀker, mÄste vi vÀnta pÄ den officiella lanseringen av den hÀr uppdateringen. Eftersom det bara kommer att vara möjligt att veta hur allt detta verkligen kommer att hanteras sistema och om det kommer att bli gillade av allmÀnheten.