OnePlus 8 kommer att ha en av de bästa skärmarna 2020 med 120 Hz OLED 2K, bekräftar VD

OnePlus har varit mycket aktiv när det gäller att sprida nyheter. Vid ett evenemang som organiserades i Kina meddelade tillverkaren att den förbereder en smartphone med 120 Hz-skärm och det kommer att vara ett av de bästa förslagen från 2020. Smarttelefonen i fråga är naturligtvis OnePlus 8.

Utöver uppdateringsfrekvensen går det som är nytt runt skärmen mycket längre. Uppenbarligen har skärmen i aktion inte avslöjats, men den information som hittills bekräftats lovar mycket!

OnePlus 8 kommer att ha en av de bästa skärmarna 2020 smartphones vid 120 Hz, bekräftar VD Pete Lau

den smartphones från OnePlus har varit mycket populära de senaste dagarna. Vid CES 2020 avslöjade den kinesiska tillverkaren Concept One, som sticker ut för sin innovation i bakrutan som täcker kamerorna. Dessutom cirkulerar de första OnePlus-rykten och bekräftelserna nu 8.

Kinas nästa toppsmartphone förväntas träffa marknaden under första halvåret 2020, och VD Pete Lau börjar själv släppa den första informationen om enheten.

OnePlus 8 kommer att ha en av de bästa skärmarna 2020 smartphones vid 120 Hz, bekräftar VD Pete Lau

Efter ett påstått benchmarktest som cirkulerade på Internet de senaste dagarna, bekräftar själva varumärket nu flera detaljer beträffande OnePlus-skärmen. 8.

OnePlus 8 kommer att ha 120Hz 2K + skärm och OLED-teknik

Vid ett evenemang som organiserades idag i Kina, kallad ‚ÄĚScreen Technology Communication Meeting‚ÄĚ, avsl√∂jade Pete Lus f√∂retag viktig information om hans kommande smartphone. F√∂rst och fr√§mst stod det f√∂r 77% av onlinef√∂rs√§ljningen under 2019 f√∂r smartphones 90 Hz display f√∂r hemmamarknaden.

OnePlus 8 kommer att ha en av de bästa skärmarna 2020 smartphones vid 120 Hz, bekräftar VD Pete Lau

2020-målen är ännu mer ambitiösa och OnePlus helt medvetna om framgången som uppnåddes 2019 8 kommer att vara avgörande för att uppfylla målen. Toppprestanda kan förväntas från en OnePlus-smartphone, men det kinesiska varumärket har gjort en anmärkningsvärd investering i kamerorna och skärmarna på sina terminaler.

För närvarande har OnePlus 7T Pro en OLED-skärm på 90 Hz.Detta har visat sig vara mycket kompetent i analyserna. Samsung och Xiaomi förbereder sig dock smartphones med 120 Hz-skärmar kommer snart. de OnePlus 8 Detta kommer att vara svaret på dessa enheter.

OnePlus 8 kommer att ha en av de bästa skärmarna 2020 med 120 Hz OLED 2K, bekräftar VD 1

I ett inlägg på sociala nätverk Weibo, Pete Lau har bekräftat uppdateringsfrekvensen på 120 Hz på sin nästa smartphone. Händelsen behandlade emellertid också MEMC-tekniken (Motion Estimation, Motion Compensation) som kommer att integreras i OnePlus 8 och det ärvs från tv-apparater.

En annan h√∂jdpunkt √§r den anm√§rkningsv√§rda f√§rgnoggrannheten. I testet Just Noticeable Color Difference (JNCD) ber√§knas du f√• ett resultat av 0,8 eller till och med l√§gre. F√∂r n√§rvarande sk√§rmbranschen smartphones g√• runt 2 och bara iPhone 11 Pro Max kan 0,9… Det b√∂r noteras att en skillnad p√• inte mindre √§n 1 √•terspeglar otrolig noggrannhet i f√§rgtestning.

Läs också.

√Čvaluer cet article