OnePlus 8 kommer att ha en av de bÀsta skÀrmarna 2020 med 120 Hz OLED 2K, bekrÀftar VD

OnePlus har varit mycket aktiv nÀr det gÀller att sprida nyheter. Vid ett evenemang som organiserades i Kina meddelade tillverkaren att den förbereder en smartphone med 120 Hz-skÀrm och det kommer att vara ett av de bÀsta förslagen frÄn 2020. Smarttelefonen i frÄga Àr naturligtvis OnePlus 8.

Utöver uppdateringsfrekvensen gÄr det som Àr nytt runt skÀrmen mycket lÀngre. Uppenbarligen har skÀrmen i aktion inte avslöjats, men den information som hittills bekrÀftats lovar mycket!

OnePlus 8 kommer att ha en av de bÀsta skÀrmarna 2020 smartphones vid 120 Hz, bekrÀftar VD Pete Lau

den smartphones frÄn OnePlus har varit mycket populÀra de senaste dagarna. Vid CES 2020 avslöjade den kinesiska tillverkaren Concept One, som sticker ut för sin innovation i bakrutan som tÀcker kamerorna. Dessutom cirkulerar de första OnePlus-rykten och bekrÀftelserna nu 8.

Kinas nÀsta toppsmartphone förvÀntas trÀffa marknaden under första halvÄret 2020, och VD Pete Lau börjar sjÀlv slÀppa den första informationen om enheten.

OnePlus 8 kommer att ha en av de bÀsta skÀrmarna 2020 smartphones vid 120 Hz, bekrÀftar VD Pete Lau

Efter ett pÄstÄtt benchmarktest som cirkulerade pÄ Internet de senaste dagarna, bekrÀftar sjÀlva varumÀrket nu flera detaljer betrÀffande OnePlus-skÀrmen. 8.

OnePlus 8 kommer att ha 120Hz 2K + skÀrm och OLED-teknik

Vid ett evenemang som organiserades idag i Kina, kallad ”Screen Technology Communication Meeting”, avslöjade Pete Lus företag viktig information om hans kommande smartphone. Först och frĂ€mst stod det för 77% av onlineförsĂ€ljningen under 2019 för smartphones 90 Hz display för hemmamarknaden.

OnePlus 8 kommer att ha en av de bÀsta skÀrmarna 2020 smartphones vid 120 Hz, bekrÀftar VD Pete Lau

2020-mÄlen Àr Ànnu mer ambitiösa och OnePlus helt medvetna om framgÄngen som uppnÄddes 2019 8 kommer att vara avgörande för att uppfylla mÄlen. Toppprestanda kan förvÀntas frÄn en OnePlus-smartphone, men det kinesiska varumÀrket har gjort en anmÀrkningsvÀrd investering i kamerorna och skÀrmarna pÄ sina terminaler.

För nÀrvarande har OnePlus 7T Pro en OLED-skÀrm pÄ 90 Hz.Detta har visat sig vara mycket kompetent i analyserna. Samsung och Xiaomi förbereder sig dock smartphones med 120 Hz-skÀrmar kommer snart. de OnePlus 8 Detta kommer att vara svaret pÄ dessa enheter.

OnePlus 8 kommer att ha en av de bÀsta skÀrmarna 2020 med 120 Hz OLED 2K, bekrÀftar VD 1

I ett inlÀgg pÄ sociala nÀtverk Weibo, Pete Lau har bekrÀftat uppdateringsfrekvensen pÄ 120 Hz pÄ sin nÀsta smartphone. HÀndelsen behandlade emellertid ocksÄ MEMC-tekniken (Motion Estimation, Motion Compensation) som kommer att integreras i OnePlus 8 och det Àrvs frÄn tv-apparater.

En annan höjdpunkt Ă€r den anmĂ€rkningsvĂ€rda fĂ€rgnoggrannheten. I testet Just Noticeable Color Difference (JNCD) berĂ€knas du fĂ„ ett resultat av 0,8 eller till och med lĂ€gre. För nĂ€rvarande skĂ€rmbranschen smartphones gĂ„ runt 2 och bara iPhone 11 Pro Max kan 0,9… Det bör noteras att en skillnad pĂ„ inte mindre Ă€n 1 Ă„terspeglar otrolig noggrannhet i fĂ€rgtestning.

LÀs ocksÄ.