OnePlus 8 kommer slutligen att ha vatten och dammbestÀndighetscertifiering

Med lanseringen av OnePlus 8kommer det kinesiska varumÀrket Àntligen att lansera nÄgot som begÀrs av fansen.

Detta nya flaggskepp kommer Àntligen med certifiering av motstÄnd mot vatten och damm, nÄgot som saknades för nÄgra Är sedan.

OnePlus 8 vattenbestÀndighet

Vi har redan pratat mycket om den nya OnePlus 8 och 8 Pro. Dessa Àr de tvÄ smartphones att det kinesiska varumÀrket kommer att lanseras fram till april och att de kommer att försöka vinna sin plats bland den krÀvande marknaden smartphones.

Efter rykten pekar pÄ den efterlÀngtade införandet av trÄdlös laddning i dessa nya enheter finns det nu utmÀrkta nyheter för fansen. Den nya OnePlus 8 och 8 Pro bör Àntligen fÄ den efterlÀngtade certifieringen för vatten- och dammbestÀndighet.

OnePlus 8 kommer att ha vatten- och dammbestÀndighetscertifiering

Enligt en lĂ€cka som sjösattes Twitter MaxJmb, vi ser en smartphone med silhuetten av det som tros vara OnePlus 8 och med ordet "vatten”Skrivet tillbaka.

Detta Àr en nyhet som strider mot vad mÄnga redan pÄpekade efter att ha sett de första modellerna av denna modell. Med det troliga valet att slÀppa popup-kameran pÄ grund av en kamera i ett hÄl pÄ skÀrmen gick han snabbt med i ett beslut till förmÄn för denna certifiering.

Även om det inte Ă€r kĂ€nt vilken typ av certifiering eller modellerna dĂ€r den kommer att tillĂ€mpas, kommer detta sĂ€kert att vara en nyhet som vi kommer att se i den nya utrustningen.

Med dessa tvÄ nya funktioner kommer OnePlus Àntligen att gÀlla den nya smartphones tvÄ egenskaper som efterfrÄgas av ditt samhÀlle. FrÄn OnePlus 5 att deras utrustning redan visar en god vattentÀthet, men först nu kommer detta motstÄnd att vara officiellt.