OnePlus-funktioner 8 och 8 Pro avslöjade i detalj

Med den nya OnePlus 8 som kommer att lanseras i april har mer och mer information slÀppts om dessa modeller.

Nu har dock lite varit kÀnt, efter att den detaljerade listan över funktioner i OnePlus har publicerats. 8 och OnePlus 8 Pro.

OnePlus 8

OnePlus fortsÀtter att förbereda sig för lanseringen av det nya smartphones. Gradvis har det slÀppt en del officiell information, som Àr fallet med all ny utrustning som stöder 5G, vilket gör det möjligt att gradvis döda fansens nyfikenhet.

Men om den officiella informationen inte Àr mycket, Àr sanningen att det inte officiellt Àr mycket att veta om den nya utrustningen. Gradvis har vi kÀnt modellerna som kommer att lanseras, deras egenskaper, priset och till och med deras utseende.

Som glasyr pÄ kakan har de detaljerade funktionerna i den nya OnePlus nu avslöjats 8 och OnePlus 8 Pro, bekrÀftar det vi har presenterat hittills.

OnePlus 8 pro

UpptÀck detaljerade funktioner i OnePlus 8 och OnePlus 8 Pro

Enligt en tabell över egenskaper publicerade av Ishan Agarwal, vi kan veta i detalj hur dessa tvÄ nya utrustningar kommer att bli.

OnePlus 8

Enligt publicerade data, OnePlus 8 kommer att fĂ„ en Super AMOLED FHD + skĂ€rm 6, 55 ″ med en uppdateringshastighet pĂ„ 90 Hz. Processorn kommer, som förvĂ€ntat, att vara Qualcomm Snapdragon 865 5G och kommer att Ă„tföljas av 8 eller 12 GB LPDDR4X RAM och 128 eller 256 GB UFS-lagring 3.0.

PÄ den fotografinivÄ vi kommer att ha 3 48 MP, 16 MP och 2 MP utan att visa detaljer för varje sensor. Selfies-kameran, som kommer att placeras i ett hÄl pÄ skÀrmen, kommer att vara 16 MP.

Batteriet kommer att vara det 4 300 mAh med snabbladdning Varpladdning 30T pÄ 30W och kommer inte att certifieras mot vatten och damm. NÀr det gÀller fÀrger kommer vi att ha tre varianter: Glöd, svart och grönt.

oneplus-funktioner 8 pro oneplus-funktioner 8

OnePlus 8 Pro

NÀr det gÀller Pro-modellen finns det nÄgra mycket relevanta förÀndringar.

I denna modell kommer skĂ€rmen att vara en Super AMOLED QHD + av 6, 78 ″ och med en uppdateringshastighet pĂ„ 120 Hz. Processorn kommer ocksĂ„ att vara Snapdragon 865 5G och kommer att Ă„tföljas av 8 eller 12 GB LPDDR5 RAM och 128 eller 256 GB UFS-lagring 3.0.

Kamrarna varierar ocksÄ i denna modell, med sistema av 4 48 MP, 48 MP kameror, 8 MP och 5 MP utan att ocksÄ ha detaljerad information frÄn sensorerna. Den frÀmre kameran Àr kvar pÄ 16 MP och kommer ocksÄ att vara ett hÄl pÄ skÀrmen.

Batteriet ökar i den hÀr modellen för 4 510 mAh och har 30W Warp Charge 30T snabbladdning, 30 W trÄdlös snabbladdning och 3W bakÄt trÄdlös laddning. Dessutom kommer den att ha IP68-certifiering. NÀr det gÀller fÀrger, 3: blÄ, svart och grön.

KÀnt praktiskt taget allt om dessa modeller, nu mÄste vi bara vÀnta till 14 april för deras officiella presentation.


0 Shares