OnePlus-kameror 8 kommer att vara vÀrre Àn OnePlus 7T?

Lanseringen i mars eller april, den nya serien 8 frÄn OnePlus gör redan mycket blÀck över sina framtida funktioner.

Ny information visar de möjliga funktionerna i OnePlus 8, visar en underlig kombination av kameror.

OnePlus 8 kameror

Nyheten om den nya utrustningen frÄn OnePlus Àr mer och mer. Efter att ha mött de möjliga funktionerna i OnePlus igÄr 8 Pro, vi har nu lite data om din bror, OnePlus 8.

Men med dessa nya data kvarstÄr tvivel i luften om sistema av kameror. Vi kommer att möta en minskning av kvaliteten jÀmfört med OnePlus 7T.

UpptÀck funktionerna i OnePlus 8

Enligt en bild delad av Twitter @ MayurGadhiya6, vi kan se hur det ser ut som en riktig bild av den nya enheten frÄn OnePlus. I denna publikation kan vi hitta en lista med egenskaper för denna nya modell.

För att börja kommer skĂ€rmen att bli AMOLED 6, 55 ”, med en uppdateringshastighet pĂ„ 90 Hz. Dessutom bör den böjas i Ă€ndarna, som redan Ă€r fallet med OnePlus 7 Pro.

FrÄn fabriken skulle denna utrustning ha Android 10 och enligt bildbeskrivningen ska den ha en Qualcomm Snapdragon XX5-processor.

Men det Àr i kamrarna som denna nya utrustning skapar en större överraskning. Med en trippelkombination av 48 + 12 + kameror 2 MP, detta verkar vara mindre Àn kombinationen av 48 + 12 + 16 MP som vi hittade i sin föregÄngare, OnePlus 7T. FörbehÄllet Àr emellertid att Àven om kombinationen pÄ MegapixelnivÄn Àr lÀgre, betyder det inte att slutresultatet följer samma trend, med tanke pÄ att det finns flera sensorer som rÀknar med till det slutliga resultatet, sÄsom sensorn, mjukvaran etc.

OnePlus 8 lÀcka kameror

Den frÀmre kameran bör, som vi ser pÄ bilden, vara placerad i det övre vÀnstra hörnet i stil med det Samsung presenterade i S10.

Nu nÀr det börjar förkorta tiden för seriepresentationen 8 frÄn OnePlus börjar öka förvÀntningarna pÄ att kÀnna till alla nyheterna om dessa nya modeller.