OnePlus kommer att presentera sitt OnePlus-sortiment i april 8

Med ankomsten av 2020 befinner vi oss igen med det ögonblick dÄ de stora företagen i teknikvÀrlden börjar ge oss sina senaste skapelser. I Är har vissa företag som Samsung och Xiaomi redan tagit det första steget. Men det finns fortfarande mÄnga fler avslöjanden som kommer.

Tydligen Àr en av de som Àr nÀrmast oss den som kommer att utföras av OnePlus-företaget. Gradvis har det lyckats hitta en plats bland de största och mest framstÄende i fÀltet och i Är med sitt OnePlus-sortiment 8 Han hÄller pÄ att pÄminna oss alla varför.

NĂ€r kommer det nya OnePlus-sortimentet att introduceras?

OnePlus kommer att presentera sitt OnePlus-sortiment i april 8 1Som ryktet kommer den officiella presentationen av de nya OnePlus-produkterna att Àga rum i april, mer specifikt, mitt i den. PÄ grund av det stora antalet incidenter med hÀnvisning till coronavirus kommer presentationsformatet dock att vara annorlunda.

I allmÀnhet ger OnePlus sin nya utrustning till marknaden genom en ansikte-till-ansikte-presentation. Nu Àr det troligt att det utförs digitalt för att undvika risker.

OnePlus kommer att presentera sitt OnePlus-sortiment i april 8 2

Företaget letar vanligtvis efter sina presentationer över hela vÀrlden och att dess annonser ska nÄ alla delar av planeten lika. DÀrför kan vi förvÀnta oss att den virtuella hÀndelsen ska vara en universell överföring som riktar sig till hela vÀrlden istÀllet för att göra presentationen efter sektorer.

Detta förvÀntar vi oss frÄn OnePlus-sortimentet 8

OnePlus kommer att presentera sitt OnePlus-sortiment i april 8 3

En av de starkaste rykten om detta intervall Àr att OnePlus 8 de kommer inte lÀngre att vara en duo som OnePlus 7, men de kommer att vara en trio. Som ryktas skulle namnen pÄ de tre lagen vara: OnePlus 8 Lite, OnePlus 8, OnePlus 8 Pro.

Den första skulle bli som en mellantelefon. Det tros inte att detta blir mycket ekonomiskt, men det kommer att vara överkomligt för hans andra tvÄ följeslagare. Eftersom företaget har satsat pÄ kvaliteten pÄ skÀrmarna bör det ha en kylkapacitet pÄ minst 90Hz. Utöver detta noteras att utrustningen kommer att ha en trippelkamerakonstruktion (vinkel, djupgivare och hög upplösning).

OnePlus kommer att presentera sitt OnePlus-sortiment i april 8 4

OnePlus förvÀntas för sin del 8 Den har 5G-anslutning, en kylkapacitet pÄ minst 90Hz och helst 120Hz och en uppsÀttning av tre kameror lika. Slutligen OnePlus 8 Pro kommer att ha alla fördelarna med OnePlus 8 plus utseendet pÄ ett större batteri 4.500 mAh och en snabbladdningskapacitet pÄ 35W. Dessutom finns det en möjlighet att detta Àr den första OnePlus-enheten som anvÀnder trÄdlös laddning.

För de renderingar som slÀppts kommer designen av OnePlus-serien att fortsÀtta vÀlja rundade kanter (ungefÀr som Samsung Galaxy 10). Lite-modellen förvÀntas ocksÄ ha ett MediaTek Dimensity 1000-chip, medan de andra tvÄ kommer att slÀppa Snapdragon 865.

Det Àr fortfarande oklart nÀr det kommer till allmÀnheten

OnePlus kommer att presentera sitt OnePlus-sortiment i april 8 5

Även om det redan finns en uppskattning av nĂ€r detta sortiment kommer att presenteras för vĂ€rlden, finns det fortfarande ingen klar idĂ© om nĂ€r det skulle kunna nĂ„ marknaden som sĂ„dan. Troligtvis kommer detta att avslöjas senare antingen genom andra lĂ€ckor eller med det officiella tillkĂ€nnagivandet under OnePlus-evenemanget. Det Ă€r kĂ€nt att företaget kommer att avslöja andra skapelser, men för nĂ€rvarande finns det bara det lilla rykten om att ett av dem kan vara ett trĂ„dlöst headset som matchar den nya utrustningen.