OnePlus kommer nÀrmare och nÀrmare att ha trÄdlös laddning i sin smartphones

den smartphones frÄn OnePlus Àr full av funktioner med toppspecifikationer. För att uppnÄ ett konkurrenskraftigt pris implementerar den kinesiska tillverkaren emellertid inte vissa tekniker. Ett mycket populÀrt exempel Àr frÄnvaron av trÄdlös laddning och stöder dÀrmed inte den berömda Qi-standarden.

Detta kommer dock att förÀndras mycket snart! En upptÀckt tar för givet nÀrvaron av trÄdlös laddning i en av de nÀsta smartphones frÄn den kinesiska tillverkaren.

OnePlus kommer nÀrmare och nÀrmare att ha Qi trÄdlös laddning i sin smartphones

den smartphones frÄn OnePlus erkÀnns framför allt för sitt minimalistiska koncept, kombinerat med deras lÄga pris och utmÀrkta prestanda. Minimalism gÄr frÄn design till UX för programvaran, men gÄr ocksÄ genom komponenterna i sjÀlva terminalen.

Även om de viktigaste elementen har toppspecifikationer – som de senaste och kraftfullaste Qualcomm-chips – Ă€r sanningen att OnePlus-enheter inte har sĂ„ mĂ„nga detaljer som Ă„terspeglas i smĂ„ kapaciteter som finns i andra tillverkare.

OnePlus kommer nÀrmare och nÀrmare att ha Qi trÄdlös laddning i sin smartphones

TvÄ vÀlkÀnda exempel Àr frÄnvaron av trÄdlös laddning och det faktum att terminalerna inte har nÄgon grad av IP-skydd. Detta visar sig inte vara nödvÀndigt för att anvÀnda smarttelefonen, men det Àr nÄgot som önskas i en topp av sortimentet och som andra mÀrken erbjuder.

OnePlus-smartphones kommer snart att ha trÄdlös laddning

Wireless Power Consortium Àr ett konsortium vars uppgift Àr att skapa och frÀmja marknadsinförandet av Qi-grÀnssnittsstandarder för trÄdlös laddning. PÄ detta sÀtt utvecklas tillverkare smartphones med Qi-standarden Àr associerade med denna organisation.

OnePlus Àr ett av de senaste posterna i medlemslista! Den kinesiska tillverkaren gick nyligen med som medlem i alla aspekter, nÀmligen OEM.

OnePlus kommer nÀrmare och nÀrmare att ha trÄdlös laddning i sin smartphones 1 OnePlus kommer nÀrmare och nÀrmare att ha trÄdlös laddning i sin smartphones 2

föregÄende nÀsta

Ett av kraven för att vara OEM-medlem i WPC Àr utveckling och produktion av smartphones med trÄdlös laddning enligt Qi-standarden. DÀrför Àr det legitimt att dra slutsatsen att företaget arbetar i denna riktning. Rykten tyder pÄ att detta kan hÀnda mycket snart med OnePlus 8 Pro.

NĂ€r det gĂ€ller denna kapacitet, som i allt högre grad finns i smartphonesoch till och med i bilar eller möbler … AnvĂ€nder du ofta trĂ„dlös laddning ofta? Dela din erfarenhet i kommentarerna!

Hur fungerar trÄdlös laddning smartphones?