OPPO lanserar flaggskepp 5G-serier med onlinekonferens

Milan, 25 februari 2020 – OPPO, vĂ€rldens ledande mĂ€rke av smarta enheter, tillkĂ€nnagav lanseringen av 5G Find X2-serien. Den efterlĂ€ngtade globala lanseringen kommer att Ă€ga rum online pĂ„ kanalen YouTube av OPPO i 6 10 mars CET

Den officiella lanseringshÀndelsen, som ursprungligen planerades för MWC Barcelona i slutet av februari, har omplanerats pÄ grund av de globala oro som utvecklas kring Coronavirus, med online-lanseringen.

Officiell presentation av Oppo Find X2

Utforskning Àr inneboende i OPPO DNA och det Àr dÀrför företaget fortsÀtter att innovera och testa nya möjligheter genom att pressa grÀnserna för att erbjuda sina kunder en absolut upplevelse. Detta visar hur OPPO riktar sig till #SuperlativeAssoluto-sökning och skapar en ledande smartphoneupplevelse med den nya OPPO Find X2-serien.

Baserat pÄ konsumentÄterkoppling om alla produkter har varumÀrket investerat kraftigt i forskning och utveckling för att producera den nya OPPO Find X2-serien, sÄ att det förblir tro mot den kontinuerliga sökningen efter de bÀsta smartphones, sÀrskilt i det var 5G.

OPPO Find X2-serien visar de mest avancerade skÀrmarna som hittills utvecklats av OPPO, med tonvikt pÄ upplösning, uppdateringsfrekvens, fÀrg och högt dynamiskt intervall som ger anvÀndarna den tydligaste, mest exakta, effektiva och enklaste bildupplevelsen.

Find X2 Pro kommer att vara utrustad med anpassade bildsensorer och den senaste OPPO-fototekniken, vilket ger anvÀndare hög rendering och högpresterande fokuseringsprestanda. Dessutom Àr Find X2-serien utrustad med ett överlÀgset 5G Qualcomm Snapdragon 865-chip som stöder SA / NSA: s dubbla modulenÀtverk, vilket kan göra en extraordinÀr 5G-upplevelse till verklighet.

KĂ€lla: Oppo

0 Shares