OPPO Reno3 Pro Àr officiell! Vikt rival för Xiaomi och Android konkurrens

Med innovativ teknik utvecklas OPPO smartphones PrisvĂ€rda Android-enheter som hotar Xiaomis dominans … Reno3 Ă€r din nya familj smartphones insatt i ett högt intervall!

Redan med den senaste generationen Qualcomm-chips och 5G-stöd, dessa smartphones lovar att fÀngsla mÄnga konsumenter nÀr tillverkaren ökar investeringarna pÄ den globala marknaden.

OPPO Reno3 Pro Àr officiell! Vikt rival för Xiaomi och Android konkurrens

Medan den vÀstra vÀrlden fortfarande ÄterhÀmtade sig frÄn semestern, introducerades den nya OPPO Reno3-serien i Kina. Denna familj av smartphones Det gÄr nu in i sin tredje generation och har varit en av de mest framgÄngsrika och viktiga för den kinesiska tillverkaren.

Med investeringar i globalisering Àr de nu presenterade modellerna viktigare Àn nÄgonsin! OPPO har lagt allt det bÀsta det kan producera i Reno3 Pro, sÄ hoppas att det kan vara ett hot mot Xiaomis dominans och resten av Android-universum.

OPPO Reno3 Pro Àr officiell! Vikt rival för Xiaomi och Android konkurrens 1

LÀr kÀnna specifikationerna för dessa smartphones som kommer till Europa. Tillsammans med vÀrlden förbereder OPPO en offensiv pÄ den vÀstra marknaden, sÄ varumÀrketillvÀxt borde vara anmÀrkningsvÀrt fram till 2020!

FörestĂ€llningen …

Den översta modellen i Reno3-serien Àr naturligtvis Pro-modellen. Den hÀr hade talats mycket om i rykten, vars avancerade specifikationer nu har bekrÀftats av den kinesiska tillverkaren.

OPPO Reno3 Pro Àr officiell! Vikt rival för Xiaomi och Android konkurrens 2

Det sticker ut för att anvÀnda de senaste Qualcomm-chips, i detta fall Snapdragon 765G med 5G-nÀtverksstöd. Medföljer SoC, kinesiska varumÀrket sÀtta upp till 12 GB RAM och 256 GB intern lagring.

SkĂ€rm och kameror …

Förutom prestanda sticker Reno3 Pro ocksĂ„ pĂ„ skĂ€rm, kameror och design! SkĂ€rmen med 6,5 tum och OLED-teknik, har en uppdateringsfrekvens pĂ„ 90 Hz, HDR10 + och ljusstyrka pĂ„ 800 nits med en topp som kan nĂ„ upp till 1100 nits! Även om mĂ€rket inte har nĂ€mnts verkar det som om upplösningen kommer att vara FullHD +.

För kameror finns fyra fotografiska sensorer pÄ baksidan av smarttelefonen. Huvudsensorn Àr 48 MP, Ätföljd av en 13 MP ultravinkell telefoto 8 MP och en monokrom sensor av 2 MP. Detta resulterar i 2x optisk zoom med upp till 5x hybridzoom.

OPPO Reno3 Pro Àr officiell! Vikt rival för Xiaomi och Android konkurrens 3

Den frÀmre kameran Àr 32 MP och Àr insatt i ett litet hÄl pÄ skÀrmen med mycket smÄ dimensioner. NÀr det gÀller skÀrmen upptar den fortfarande 92,1% av smartphoneens framsida.

Pris och tillgĂ€nglighet …

Finns i fem fĂ€rger – vit, svart, Starry Night Blue, Sunrise och Classic Blue – Reno3 Pro har en basversion med 8 GB RAM och 128 GB intern lagring vilket kommer att kosta motsvarande € 515 i Kina i en direkt konvertering.

OPPO Reno3 Pro Àr officiell! Vikt rival för Xiaomi och Android konkurrens 4

Dessutom finns det en 12 GB-version av RAM och 256 GB intern lagring som kommer att sĂ€lja för motsvarande € 580, med försĂ€ljning som startar i januari 2020!

Ankomsten till den europeiska marknaden har inte bekrÀftats, men det verkar som om det kommer att göras senare. De priser som kommer att debiteras i Portugal och Europa Àr naturligtvis okÀnda för tillfÀllet.

Vad tycker du om det nya smartphones frÄn OPPO? Kommer de att ha argument för att konkurrera med erbjudandet frÄn Xiaomi, Huawei, Redmi, Samsung och andra Android-tillverkare? Dela din Äsikt i kommentarerna!

Förutom OPPO Reno3 Pro kan Find X2 komma fram till Är 2020

0 Shares