Orange inkluderar en tjänst för säkerhetskopiering på internet. Det passar i händelse av ett fast anslutningsfel

√Ąven om operat√∂rer st√§ndigt f√∂rs√∂ker f√∂rb√§ttra sina tj√§nster kraschar internet ibland. I det h√§r fallet √§r det idealiskt att ha en ers√§ttning till hands.

Orange från idag, 8 aprilLade till en ny tjänst som heter Internet-säkerhetskopiering. I händelse av ett oväntat avbrott i den fasta anslutningen kan kunderna använda en mobilanslutning med ett alternativ 10 GB data i 48 timmar.

Kunden kan välja mellan tre servicealternativ beroende på var han vill aktivera säkerhetskopieringsdata och hur han planerar att använda säkerhetskopian på Internet.

Kunden kan aktivera den Till ett modem med ett SIM-kort – √Ąven vid str√∂mavbrott kommer internet att finnas tillg√§ngligt f√∂r hela hemmet via Wi-Fi som standard. Kunden kan k√∂pa Wi-Fi-modem till 39 ‚ā¨ p√• en g√•ng eller i utbetalningar.

Kanske så Han är aktiv på sitt mobilnummer Till mobil / smartphone Рvid serviceavbrott får han säkerhetskopieringsdata för varje telefonnummer på sin räkning. Om det är det Hela familjen Registrerade på en faktura Рunder samma variabla kod får de var och en 10 GB data under 48 timmar direkt till mobiltelefonen (max 10 SIM-kort).

iPhone XR med eSIMIl. bild

Och för det tredje kan du göra en säkerhetskopia av Internet Aktivering på ett separat SIM-kort РVid fel sätts SIM-kortet in (en engångsaktiveringsavgift för SIM-kortet är 2 EUR) Helt enkelt på sin smartphone, surfplatta, gamla mobiltelefon och internet finns utan extra kostnad.

Vad ska man göra i fall av ett fast internetavbrott?

För att aktivera dina säkerhetskopieringsdata, rapportera bara ihållande internetfel via Kundlinje 905.

Operatören kontrollerar avbrottet och aktiverar reservdata som kunden kan använda senare. Tjänsten är naturligtvis gratis. Om det behövs (om fast uppringning fortfarande inte är tillgänglig efter 48 timmar) kan kunden begära reservdata igen.

Som nämnts i inledningen är erbjudandet giltigt från 8 April 2020.

0 Shares