Över 290 gratis fotoöverlĂ€gg för fotografer

Att lÀgga till en överlÀggning till dina foton kommer att förbÀttra alla bilder, vare sig det Àr ett portrÀtt eller ett fantastiskt solnedgÄngsfoto. Lyckligtvis behöver du inte spendera timmar pÄ att Äterskapa en viss överlÀggningseffekt frÄn början varje gÄng du vill redigera ett foto.

I det hÀr inlÀgget har vi sammanstÀllt över 290 gratis fotoöverlÀgg som du kan anvÀnda i din fotoredigeringsprocess och omvandla dem till konstverk.

Du kanske ocksÄ gillar vÄra samlingar av gratis Photoshop-ÄtgÀrder eller gratis Lightroom-förinstÀllningar.

LÀtta överlÀgg (120 överlÀgg, transparent PNG)

Detta resurspaket har 120 olika dra och slÀpp ljuselement som ger alla dina bilder en personlig kÀnsla. En steg-för-steg handledning ingÄr i den hÀr resursen för att leda dig igenom ins och outs för att skapa minnesvÀrda bilder med dessa överlÀgg.

LjusöverlÀggningseffekter

Överlagringar med lĂ€tta lĂ€ckor (80 överlĂ€gg, JPG)

Att lÀgga till ljuslÀckor till dina bilder kan ge dem en helt ny betydelse. Med den hÀr resursen fÄr du tillgÄng till 80 olika sÀtt att inkludera ljuslÀckor i dina foton.

Fotograferingseffekter med lÀtta lÀckage

Magiska fotoöverlÀgg (20 överlÀgg, JPG, Envato-element)

Den hÀr resursen erbjuder dig 20 psykedeliska fotoöverlÀgg som kommer att ge lite smak till alla dina bilder. HÄll bara muspekaren över din bild, stÀll in skÀrmlÀget och se hur det förvandlar din bild med bara nÄgra klick.

Magiska fotoöverlÀgg Fotoeffekter

Bokeh Photo Overlays (7 överlÀgg, Photoshop PSD)

Bokeh-effekten kan lÀgga till en dramatisk touch pÄ alla foton. LÀgg bara till din bild i redigeraren och applicera överlÀgg för att fÄ den önskade effekten du vill ha. Du kan enkelt gömma eller visa bokehlagren tills du har en perfekt blandning av bokeh.

Bokeh Photo Overlays Photo Effects

SkrapöverlÀgg (10 överlÀgg, genomskinlig PNG)

AnvÀnd den hÀr kollektionen av repor för att fÄ dina foton att leva enkelt. Genom att anvÀnda denna samling som ett tillÀgg till nÄgon annan samling tar du magiska foton.

Skrapa överlÀgg Fotoeffekter

Ogenomskinlig och flared texturoverlays (6 överlÀgg, JPG)

Detta överflödespacke med flare och dis Àr perfekt för din nÀsta design av fotokort. Denna mockup Àr enkel att anvÀnda och kommer med smarta objekt, sÄ att du kan dra och slÀppa din bild.

Flare Haze Texture Overlays Fotoeffekter

Sunray-överlÀgg (30 överlÀgg, JPG, Envato-element)

Detta överlagringspaket ger dina foton ett dynamiskt nytt utseende. Med 30 olika solstrÄlar att vÀlja mellan, förmÄgan att blanda och matcha samt förmÄgan att öka intensiteten genom att duplicera lager; Detta Àr en perfekt resurs.

Sunburst Overlay Photography Effects

Guldglitteroverlay (Photoshop PSD)

LÀgg till lite guld till ditt nÀsta foto med denna överlÀggsats. Denna effekt Àr perfekt för dina portrÀtt och landskap som tas utomhus i rikligt naturligt ljus. Denna kollektion Àr ocksÄ kompatibel med lÀtta lÀckor, vilket skapar en perfekt kÀnsla för foton.

Guld glitter överlÀgg fotografering effekter

Firefly Overlay (JPG)

Att fÄ eldflugor i dina foton Àr nÀstan omöjligt. Det Àr dÀrför denna eldflyöverlÀggning rÀddar dagen. Snabbt och enkelt att applicera effekten, det slutliga utseendet ser fantastiskt ut.

Brandeffekt överlÀggningseffekter

Vintage Photoshop-överlÀgg (10 överlÀgg, genomskinlig PNG)

Det enklaste sÀttet att ge dina foton en realistisk Äldrande kÀnsla Àr att applicera denna vintage overlay. Det hÀr paketet har 10 olika sÀtt att försiktigt och kÀrleksfull Äldra dina dyrbara bilder.

Fotografiska effekter pÄ vintage Photoshop-överlÀgg

HandmÄlade fotomaskformer (EPS, PNG och PSD, Envato Elements)

Denna samling erbjuder 30 olika handmÄlade akrylfotografiska masker. Varje formmask har isolerats för enkel maskblandning och matchning tills du hittar den perfekta matchen.

HandmÄlad fotomask formar fotografiska effekter

Överlagringar med regneffekt (20 överlĂ€gg, JPG)

Att fÄnga i regnet Àr inte alltid roligt och romantiskt; Men att lÀgga till regn för att liva upp dina bilder kan vara roligt och romantiskt. Detta paket innehÄller 20 olika sÀtt att inkludera regn pÄ nÄgon av dina foton.

Regneffekt överlager fotografiska effekter

Slitna överlÀgg (10 överlÀgg, JPG)

Genom att lÀgga till en bedrövad look till dina foton kan du förbÀttra den övergripande utseendet och kvaliteten genom att ge det en robust retro kÀnsla. Paketet innehÄller 10 lÀttanvÀnda överlÀgg som kan blandas och matchas för att uppnÄ önskat resultat.

Bedrövade överlÀgg Fotografiska effekter

Grunge fÀrg texturer överlÀgg (5 överlÀgg, JPG)

Detta överlagringspaket har 5 SÀtt att omedelbart lÀgga till en grungefÀrgkÀnsla till nÄgon av dina foton. Placera helt enkelt det önskade överlÀgget över din bild och sedan blanda tills du hittar det perfekta utseendet.

Grunge fÀrgtextur överlÀgg fotografiska effekter

Bakgrunder i Bokeh och lÀtt lÀckage (15 bakgrunder, JPG, Envato-element)

Spara tid och pengar pÄ att försöka skapa dina egna Bokeh-effekter eller lÀckage. Denna resurs ger dig 15 sÀtt att blanda lÀtta lÀckor och enkelt anvÀnda en Bokeh-effekt. AnvÀnd det i design, fotografering, 3D-renderingar och som bakgrund.

Bokeh Light Leaks Bakgrunder Fotoeffekter

Dimmaoverlays (10 Overlays, JPG)

Att applicera en mjuk dimma pÄ nÄgon av dina bilder har aldrig varit enklare Àn att anvÀnda nÄgon av dessa 10 överlÀgg. FörbÀttra den naturliga dimman utan problem eller lÀgg bara till dÀr det inte finns nÄgon. Hitta din perfekta balans och producera bilder av hög kvalitet.

DimmaöverlÀgg Fotografiska effekter

Olika grungepappersoverlÀgg (12 överlÀgg, JPG)

Detta sortiment av grungepapper Ă€r perfekt för din nĂ€sta bakgrund. Med 12 varianter att vĂ€lja mellan Ă€r de alla instĂ€llda pĂ„ en storlek pĂ„ 1000 × 1000 vid 200 dpi. Dessa kommer att förbĂ€ttra dina textprojekt.

Olika fotografiska effekter av grungepappersöverlÀgg

Smoke Overlays (50 Overlays, Transparent PNG)

Med denna resurs kan du lÀgga till rök till alla dina mörka och humöriga bilder och ge dem en mystisk luft. Med 10 olika varianter att vÀlja mellan, Àr det enkelt att anpassa varje effekt tills du hittat din perfekta matchning.

RököverlÀgg Fotografiska effekter

Vintage effektresurser (JPG och PSD, Envato Elements)

Spara tid och energi pÄ att försöka Äterskapa en vintage-look genom att anvÀnda nÄgon av dessa 30 olika överlÀgg. Skapa enkelt svartvitt eller vintagepapper och bokstrukturer som du kan anvÀnda pÄ valfritt foto.

Resurser för vintageeffekt Fotograferingseffekter

Sky överlÀgg

Att fÄ den perfekta utomhusbilden kan vara ganska svÄrt nÀr allt Àr bra utom himlen. VÀlj bland nÄgon av himmelöverlagren i detta paket för att ge dina foton ny mening och liv med bara nÄgra fÄ klick.

Sky Overlays Fotograferingseffekter

SolnedgÄnghimmeloverlays

FÄ den perfekta solnedgÄngen för alla dina utomhusfoton med detta överlagringspaket för solnedgÄngshimmel. FörbÀttra alla dina foton genom att anvÀnda dessa överlÀgg för att ge dina foton en frisk andedrÀkt.

SolnedgÄnghimmelöverlÀgg Fotoeffekter

Lightning Overlays (10 Overlays, JPG)

Att fÄnga riktiga blixtar kan vara en nÀstan omöjlig uppgift, men med detta överlagringspaket behöver du inte vÀnta pÄ nÀsta storm. VÀlj bara frÄn dessa 10 olika överlÀgg och applicera dem pÄ din bild för att ge dem ett slÄende nytt utseende.

Lightning Overlays Fotoeffekter

Oavsett vilken typ av fotografering du Àr specialiserad pÄ kan ett korrekt överlÀgg göra underverk för dina foton. Den hÀr listan har en rad konstnÀrliga överlÀgg för dina foton, sÄ se till att granska och ladda ner dem.