Pablo Escobars bror tillkännager fällbar smarttelefon för att konkurrera med Samsung och Huawei

Roberto de Jes√ļs Escobar Gaviria, bror till den sena colombianska narkotikahandlaren Pablo Escobar, tillk√§nnager lanseringen av en annan teknikprodukt fr√•n Escobar Inc. Detta namn med en stark inverkan p√• marknaden kan konkurrera med ledande produkter inom olika segment. S√•ledes meddelade f√∂retaget lanseringen av en hopf√§llbar smartphone, Escobar Fold 1.

Escobar Inc.-tjänstemän säger att smarttelefonen kommer att konkurrera med de viktigaste modellerna i detta format, inklusive Samsung Galaxy Fold och Huawei Mate X.

Bild av Escobar-smarttelefonen Fold 1  från företaget till Pablo Escobars bror

Escobar kontra musk … och 100 miljoner dollar best√§llda

Roberto Escobar är grundare av Escobar Inc. Detta är ett företag som äger och förvaltar all immaterialrätt med avseende på Pablo Escobar. Flera varumärken och annan immateriell egendom som samlas in från den berömda narkotikahandlarens historia är under hans förvar. Som ett resultat har företag Det har hittills samlat in mer än 100 miljarder dollar sedan starten 1984.

Det finns också en avdelning som riktar sig till utvecklingen av interna projekt under uppdrag av Pablo's bror.

Detta är inte den första produkten som tillkännages av Roberto och som skapar kontroverser. Tidigare i år tillkännagavs en flamethrower som påstås vara inspirationen för produkten "Not a Flamethrower" som lanserades av Elon Musks The Boring Company, VD för Tesla Motors.

Pablo Escobars bror tillkännager fällbar smarttelefon för att konkurrera med Samsung och Huawei 1

För att visa sin förargelse krävde Roberto 100 miljoner dollar i ersättning från Musk. Dessutom hotar det att ta saken till domstol om kravet inte beviljas.

Roberto Escobar har syn på Apple

Enligt nya uttalanden till Digital Trends verkar colombiansen nu siktas mot Apple. Enligt informationen anklagar detta företaget för att fuska sina kunder och tillkännager att det redan har en rättegång på gång och hävdar att ha betalat mer än $1 miljoner till sina advokater för att starta processen.

Utöver önskan att leda till Apple Rättvisa och överlämna vad han säger är olagliga vinster till kunder, syftar Escobar först att visa att han har möjlighet att sälja produkter av bättre kvalitet till marknaden utan att övervärdera priset.

Escobar Fold 1 – F√§llbar smartphone med ‚ÄĚavtryck‚ÄĚ Pablo Escobar

Det var med denna tanke som Escobar föddes Fold 1. Detta presenterar den nya fällbara smarttelefonen för familjen Escobar. Detta kan till och med köpas via företagets officiella webbplats.

Enligt företagets avsikter är tanken att leverera kunder en kvalitetsprodukt till en bråkdel av det pris som andra tar ut. För att uppnå detta är strategin att minska distributionsnätet maximalt och erbjuda en produkt i ett mycket lägre prisklass än dess konkurrenter, som är prissatta ovan 1.500 dollar.

Som rival Huawei Mate X, Escobaren Fold 1 kan vikas in i en tablett med en 7,8 inches. Denna skärm använder AMOLED-teknik och garanterar FHD + -upplösning.

Smarttelefonen levereras installerad med sistema operativo Android 9.0 och med en Snapdragon 855 Octa-Core-processor från 2,8 GHz. När det gäller kameror har vi tillgängliga de vanliga främre och främre kamerorna, med 18 MP respektive 20 MP.

den Fold 1 kan fortfarande rymma 2 olika SIM-kort och levereras olåst och kan användas med alla operatörer i världen.

Det är svårt att knäcka smarttelefonen!

Efter flera rapporter om opålitlighet i tidiga versioner av Samsung Galaxy FoldEscobar Inc utnyttjade slippen. Senare utvecklade den en produkt med korrigeringar i den fällbara telefonen. Således tillåter detta förtroende dem att påpeka att de är övertygade om att deras Fold 1 Det kommer att vara extremt svårt att lämna.

Enligt Escobars uttalanden kommer mobiltelefonen aldrig att gå sönder. Vid sin konstruktion användes en speciell typ av plast i glaset för att öka enhetens hållbarhet. Trots förändringarna erbjuder detta, säger de, bättre upplösning än konkurrenter.

Den första uppsättningen enheter är nu tillgänglig online. Det är dock bara online som kan köpas och är begränsat till endast 100 000 enheter. Som vi ser i den officiella butiken finns det två versioner med olika butiker. En version av 128 GB och en annan på 512 GB, med tillämpade priser på $ 349 respektive $ 499.

Pablo Escobars bror tillkännager fällbar smarttelefon för att konkurrera med Samsung och Huawei
4.8 (95.1%) 49 Votes