Panasonic Toughpad FZ-M1 tablett frÄn 7 oförstörbara tum

Panasonic presenterade vid CES 2014 the Toughpad FZ-M1, en helt robust tablett med en 7 tum pÄ 1280 x 800 pixlar med Windows 8.1 Proffs. Den har inga ventilationsflÀktar och Àr utrustad med en Intel Core i5 i5-4302Y vPro-processor. Konfigurationen ger ocksÄ 4 GB RAM-minne expanderbart upp till 8 GB och a 128 GB SSD, istÀllet för att du valfritt kan vÀlja en 256 GB SSD.

Sammantaget denna tablett den vÀger 540 gram och Àr 18mm tjock, och kan integrera ett 4G / LTE-modem, GPS och passantantenn för fordon. Alternativen för den integrerade affÀrsutvidgningsmodulen inkluderar: Mini-seriell, LAN, NFC, SmartkortlÀsare, 1D / 2D streckkodslÀsare, UHF RFID och batteri med möjlighet till snabbbyte. Toughpad FZ-M1 erbjuder en USB-port som standard 3.0 full storlek, micro SD, hörlurar, DC-in och microSIM.

Panasonic Toughpad FZ-M1 tablett frÄn 7 oförstörbara tum 1

Panasonic Toughpad FZ-M1

InnehĂ„llets lĂ€sbarhet sĂ€kerstĂ€lls av visa ljusstyrka, vilket Ă€r lika med 500 cd / mÂČ, kombinerat med ett Panasonic antireflexlager. Testen intygar motstĂ„ndet mot faller frĂ„n 150 centimeter och under förhĂ„llanden med smuts och damm i enlighet med IP65-standarden för infiltrering av damm och vatten garanterar de ocksĂ„ effektiv drift i ett temperaturomrĂ„de mellan -10 och +50 ° C.

Tillverkaren deklarerar en autonomi av 8 timmar tack vare det utbytbara batteriet som laddas pÄ tvÄ timmar. Konfigurationen ger ocksÄ en frÀmre kamera frÄn 2 megapixel med stereomikrofon och bak 5 megapixlar, utbytbara pÄ begÀran med en modell frÄn 8 megapixlar. SÄ mycket kvalitet har ett salt pris: det börjar frÄn en bas av 1.599 euro.

0 Shares