Pocophone F2 kan baseras pÄ den nya Redmi K30 Pro

Med Pocophone F1 introducerade Xiaomi ett billigt undermÀrke till marknaden som erbjöd toppfunktioner till ett lÀgre pris.

Efter den första versionen 2018 kommer Pocophone F2 kanske att anlÀnda som bas för den nya Redmi K30 Pro.

Pocophone F2 kan komma och det finns redan allvarliga indikationer pÄ dess design!

Pocophone var ett av Xiaomis satsningar för att introducera pÄ marknaden en utrustning med toppfunktioner till ett lÀgre pris. Genom att minska vissa saker, som med byggmaterial, var det möjligt att fÄ ett billigt flaggskepp.

Efter att det inte fanns nÄgra nya funktioner i detta mÀrke under 2019 kommer 2020 att presentera oss med tvÄ lanseringar. Pocophone X2 introducerades redan i februari och var i princip en Redmi K30 mÀrkt med namnet Pocophone.

Med Pocophone F2 nÀra att presenteras nu kommer allt fler bevis att detta kommer att vara en version av Redmi K30 Pro som ocksÄ Àr markerad för Pocophone.

redmi k30 pro

Pocophone F2 kan vara baserad pÄ Redmi K30 Pro

De sista ledtrÄdarna hittades av XDA kacskrz genom kodanalys av MIUI 11 beta-kameraapplikationen. HÀnvisningar till modellerna "Imi" och Emiin hittades i denna app, den första var koden för Redmi K30 Pro och den andra för den indiska versionen av Redmi K30 Pro.

I samband med det senare kodnamnet hĂ€nvisades ocksĂ„ till vattenstĂ€mpelfunktionen ”skott med Poco-telefon”. Med dessa indikationer tyder alltsĂ„ pĂ„ att den nya Pocophone F2 Ă€r baserad pĂ„ den nya smarttelefonen frĂ„n Redmi.

Pocophone f2

Om den bekrĂ€ftas bör den nya Pocophone F2 sedan ha en AMOLED FHD + -skĂ€rm med 6.67 ″ med en uppdateringsfrekvens pĂ„ 60 Hz. Processorn mĂ„ste vara Qualcomm Snapdragon 865, Ă„tföljd av 6 eller 8 GB RAM och 128 eller 256 GB intern lagring.

För fotografering bör du ta med fyra kameror med 64 MP, 13 MP, 5 MP och 2 MP. Den frÀmre kameran ska vara pop-up och har 20 MP.

Batteriet 4 700 mAh med 33W snabbladdning, men utan att inkludera trÄdlös laddning.