Pokémon Go Àr inte död, PvP och legendariska Pokémon kommer

Pokémon Go kan komma tillbaka pÄ topp i sommar. I sjÀlva verket har Niantic bekrÀftat att de under de kommande mÄnaderna kommer att lÀgga de lÀnge efterlÀngtade monster till listan över fickmonster Legendariska Pokémon och kommer ocksÄ att introducera en PvP-lÀge.

I en intervju med en brasiliansk tidning avslöjade vice ordförande för Niantic partnerskapsdivisionen, Mathieu de Fayet en viss intressant bakgrund pÄ appen som erövrade den senaste sommarsÀsongen.

LĂ€s ocksĂ„: “Ryssland censurerar Simpsons, ingen PokĂ©mon Go-parodi”

Tydligen, nedladdningsnumret för PokĂ©mon Go har övertrĂ€ffat 650 miljoner, men av dessa Ă€r bara 10% fortfarande aktiva spelare. Detta Ă€r inte förvĂ„nande: en bra del av de nyfikna har tagits bort – lockat av nyhetsfaktorn och för tillfĂ€llet mode – mĂ„nga av de potentiella anhĂ€ngare av titeln har tagits bort frĂ„n bristen pĂ„ innehĂ„ll och det lĂ„ngsamma stödet frĂ„n Niantic, som inte lyckats utvidga och förfina appen under sina första grundlĂ€ggande mĂ„nader i livet.

PG

Pokémon Gos otroliga framgÄng fördrev vid den tiden programvaruhuset, som befann sig ovÀntat för att hantera ett sÄ stort antal spelare, vilket tvingade det att skjuta upp nÄgra av de programmerade funktionerna.

Nu försöker Niantic uppmuntra interaktion mellan spelare tack vare PvP-strider och förbÀttra valet av team som de tillhör. Införandet av den legendariska Pokémon borde ocksÄ övertyga trÀnarna om att de trodde att de alla hade fÄngat dem att Äteruppta jakten.

PG 2

För de oinitierade har det nu varit möjligt att fÄnga andra generationens monster införda i Pokémon Guld och silver pÄ Pokémon Go i nÄgra mÄnader. Kommer appen att kunna upprepa framgÄngen frÄn förra Äret med dessa innovationer?


Toms rekommendation

Föredrar du ett traditionellt Pokémon-spel? PÄ Amazon hitta de senaste utgÄvorna, Sun and Moon, till ett rabatterat pris.

0 Shares