Pokémon GO, Lugia och Articuno den första legendariska Pokémon

Under Pokémon GO Fest som arrangerades förra helgen i Chicago presenterades de två första legendariska fickmonsterna och kommer snart att dyka upp i gym över hela världen.

I slutet av kooperativa raidet presenterades de två första legendariska varelserna för mobilapplikationen Nintendo: Lugia och Articuno. Niantic har avslöjat att Moltres och Zapdos också kommer att läggas till snart. För att fira evenemanget låstes flera bonusar upp i 48 timmargiltigt till 02.00 (italiensk tid) tisdag 25 juli:

Dubbel godisbonus Hatch-bonus Reducerat ägg Dubbel bonus Stjärndamm Dubbelbonus Upplevelsepoäng Bonusökning match Bonus minskat följeslagaravstånd

Evenemanget som organiserades i Chicago blev inte någon riktig framgång. I själva verket var Niantic tvungen att möta olika problem med serverfel och inloggningsbuggar och arbetade tillsammans med de stora telefonoperatörerna i USA (Verizon, AT&T och Sprint) för att lösa problemet. Många deltagare tvekade inte att uttrycka sin missnöje och Niantic tvingades göra det återbetala $ 20-biljetten.

Kommer du att tappa värmen för att fånga legendariska Pokémon?


Toms rekommendation

√Ąr du ett stort fan av Pok√©mon? Du kan k√∂pa Pok√©mon Sun and Moon till ett speciellt pris tack vare erbjudanden Amazon.

0 Shares