Pokémon Go med Christmas Pikachu och andra generationen

Pokémon Go berikas med introduktionen av Togepi, Pichu och andra andra generationen Pokémon som möts för första gÄngen i Johto-regionen i Guld Àr Silver.

TrÀnare kan utöka sina Pokédex genom att besöka Pokéstops för att fÄ nÄgra Àgg som en gÄng klÀckts kunde avslöja en av de nya Pokémon som introducerades. Till och med den 29 december kan du ocksÄ stöta pÄ en specialutgÄva av Pikachu ha pÄ sig en exklusiv hatt för att hedra semestern.

Pokémon GO 12 12 Pikachu

“Hundratals miljoner spelare fyllde sina PokĂ©dexes med över 100 arter av PokĂ©mon tillgĂ€ngliga i PokĂ©mon Go nĂ€r de utforskade vĂ€rlden runt dem”, sĂ€ger JC Smith frĂ„n The PokĂ©mon Company.

“Det faktum att man kan fĂ„ PokĂ©mon med ursprung i Johto-regionen genom att klĂ€cka Ă€gg Ă€r bara ett av sĂ€tten att PokĂ©mon kommer att lĂ€ggas till i spelet för att ge trĂ€narna möjlighet att fortsĂ€tta sina Ă€ventyr i PokĂ©mon Go.”

LÀs ocksÄ: Pokémon Go-recension

Tack vare den hÀr uppdateringen kan det vara rÀtt tillfÀlle att ÄtervÀnda och utforska grannskapet med Pokémon Go, Àven om du redan har slutfört din Pokédex.

0 Shares