Prisjustering? Apple minskar återvinningsvärdet för iPhone och annan begagnad utrustning

Något som många användare använder för att rättfärdiga sina iPhone-köp är dess återvinningsvärde. dessa smartphones tappar lite värde över tid och är ett utmärkt alternativ för senare utbyte.

Om det inte finns någon kontroll över detta värde följer många uppskattningen att Apple gör i ditt handelsprogram. Varumärket har nu ändrat sina värden och minskat återvinningsvärdet för iPhone och andra enheter betydligt.

Apple  iPhone-värdet återupptar utrustningen

√Ąr din iPhone v√§rd mindre f√∂r Apple?

Värdet som Apple Attribut för att ta tillbaka din utrustning är viktigt och används av användare för att sälja sin utrustning. Konstigt nog Apple har nu ändrat dessa värden, och iPhone och andra är värda mycket mindre vid återhämtningstillfället.

detta byta görs i programmet för återvinning av utrustning Apple. Det är inte begränsat till USA utan på alla marknader där detta program finns. I USA är skillnaderna verkligen stora, med iPhone XS Max som nu är värt maximalt 500 $, från tidigare $ 600.

Apple  iPhone-värdet återupptar utrustningen

Återhämtningen kommer att överraska många

IPhone XS är nu värt $ 420, ner från $ 500, iPhone X går från $ 400 till $ 320, och värdet på iPhone 6S har också sjunkit från $ 100 till $ 80.

Inom fältet Apple Watch, alltmer önskvärt, behåller nästan alla sitt värde. Den enda exekveringen är dock serien 4. Det är nu värt $ 100, ner från 110 $.

Apple  iPhone-värdet återupptar utrustningen

Det finns för många utrustningar för att genomgå detta snitt

dessa skillnader kan också ses på den europeiska marknaden. För Tyskland faller det högsta värdet på MacBook Pro från 1.200 euro till bara 690, en nedskärning på 510 euro. MacBook Air är inte längre värd 450 euro och har sjunkit till 320. På denna marknad har iPhone XS Max sjunkit från 500 till 430 euro.

√Ąven efter att ha blivit ifr√•gasatt, Apple kommenterade inte denna justering i v√§rdet p√• deras utrustning. Priserna f√∂r nya produkter bibeh√∂lls och d√§rf√∂r f√∂rv√§ntades √•terh√§mtningsv√§rdena bibeh√•llas.