Quick Share kommer att vara Samsungs alternativ till AirDrop för smartphones Galaxy

Android har lÀnge förvÀntats ha ett enkelt sÀtt att dela filer mellan enheter. Google kommer att ha nÄgot att förbereda, men det Àr lÄngsamt att dyka upp. Det Àr dÀrför nödvÀndigt för andra att ta hand om denna utveckling.

Företag som Apple har redan sina alternativ och nu vill Samsung ta det steget med Quick Share.

Snabb Dela Samsung Galaxy smartphones  LUFTLANDSÄTTNING

Quick Share tillÄter fildelning

Alternativ till AirDrop har lÀnge talats om, men fokuserat pÄ Android och till och med Windows. De förslag som har uppkommit beror frÀmst pÄ bristande kompatibilitet eller för att de Àr begrÀnsade i deras funktionalitet.

Det Àr kÀnt att Android snart kommer att ha en lösning, nÄgot som Google mÄste utvecklas. De första bilderna lovar mycket, men hittills inget konkret. SÄ Samsung kommer att ha tagit beslutet skapa Quick Share, för att dela filer mellan din smartphones Galaxy.

Snabb Dela Samsung Galaxy smartphones  LUFTLANDSÄTTNING Snabb Dela Samsung Galaxy smartphones  LUFTLANDSÄTTNING

Samsung Galaxy dÀrmed har en annan exklusiv nyhet

FrÄn vad som Àr kÀnt kommer Quick Share huvudsakligen att erbjuda allt som AirDrop har, men med nÄgra mycket intressanta ytterligare funktioner. För det första kommer det att vara möjligt att dela filer och bilder med andra smartphones, utan att behöva vara fysiskt nÀra.

Denna delning kan göras bÄde med anvÀndare vars kontakt Àr registrerat pÄ smarttelefonen eller med nÄgon annan nÀrvarande i det utrymme dÀr vi Àr. Denna skillnad kommer att kontrolleras av anvÀndaren i instÀllningarna.

Snabb Dela Samsung Galaxy smartphones  LUFTLANDSÄTTNING Snabb Dela Samsung Galaxy smartphones  LUFTLANDSÄTTNING

Erbjuder mycket mer Àn AirDrop

Det finns fortfarande en unik skillnad som AirDrop inte har. Denna tjÀnst kommer att ha en molnkomponent, dÀr anvÀndaren kan ladda upp filer upp till 1 GB. Dessa skickas till Samsung Cloud och skickas dÀrefter till Samsung Smart Things-enheter.

Lanseringsdatumet för denna nya funktion frÄn Samsung Àr Ànnu inte kÀnt, men det förvÀntas komma med lanseringen av den nya smartphones Galaxy S20. Den kommer att konkurrera med andra förslag som snart kommer att finnas tillgÀngliga. Vi pratar om Googles nÀrliggande delning eller vad Xiaomi, OPPO och Vivo förbereder sig.